Atacantul englez Harry Kane a marcat al 1.000-lea gol din istoria echipei Tottenham Hotspur în Premier League, sâmbătă, în cursul meciului câştigat pe teren propriu, cu scorul de 1-0, în faţa lui Wolverhampton, în cadrul etapei a treia din campionatul Angliei.
Căpitanul lui Spurs a punctat în minutul 64 al întâlnirii, devenind cu această ocazie fotbalistul cu cele mai multe goluri pentru o sigură echipă, de la crearea Premier League. Cu un total de 185 de reuşite, Harry Kane l-a depăşit pe argentinianul Sergio Aguero, autorul a 184 de goluri în prima ligă engleză, în tricoul formaţiei Manchester City, scrie Agerpres.
Liga Națiunilor UEFA
Harry Kane sare în apărarea lui Maguire după evoluția de aseară. "A jucat aproape într-un picior"
IERI LA 11:26
CITEȘTE ȘI:

Harry Kane, reușită impresionantă în Premier League, în meciul Tottenham - Wolves 1-0

De la crearea Premier League, în mai 1992, doar cinci echipei au depăşit bariera de 1.000 de goluri marcate în această competiţie: Manchester United, Liverpool, Arsenal, Chelsea şi acum Tottenham.
După această partidă, Tottenham se află pentru moment pe primul loc din Premier League, cu 7 puncte, în timp ce Wolverhampton se află pe locul 16, cu un singur punct înregistrat în primele trei etape ale noului sezon. În etapa a patra, Tottenham se va deplasa pe terenul nou-promovatei Nottingham Forest, în timp ce Wolverhampton va primi vizita celor de la Newcastle.
Fotbal
Start de vis! Echipele din TOP 5 campionate din Europa care încă nu au pierdut în acest sezon
20/09/2022 LA 06:16
Cupa Mondială FIFA
Va fi Mondialul din Qatar plin de fotbaliști obosiți? Efortul fizic al jucătorilor e la cote mari
19/09/2022 LA 11:43