Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harry Kane l-a egalat pe cel mai bun marcator din istoria lui Tottenham! Victorie cu 1-0 la Fulham, în Premier League

Eurosport
DeEurosport

Publicat 24/01/2023 la 00:16 GMT+2

Tottenham a câștigat cu 1-0 pe terenul lui Fulham, într-o partidă din etapa a 21-a din Premier League. Harry Kane a marcat singurul gol al partidei, devenind cel mai bun marcator din istoria echipei, la egalitate cu Jimmy Greaves.

Harry Kane of Tottenham Hotspur celebrates

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Tottenham a obținut 3 puncte foarte importante pe terenul celor de la Fulham. Jocul a fost unul echilibrat, cu ocazii la ambele porții, iar Harry Kane a fost cel care a adus bucuria oaspeților, marcând cel de-al 266-lea gol în tricoul echipei antrenate de Antonio Conte, devenind cel mai bun marcator din istoria echipei, la egalitate cu Jimmy Greaves.
Partida a început cu întârziere din cauza traficului greu din Londra. Suporterii ambelor echipe au ajuns cu greu pe Craven Cottage, astfel că jucătorii ambelor echipe au fost de acord ca arbitrul să întârzie startul meciului cu 15 minute.
Startul de partidă i-a aparținut lui Fulham, care a avut câteva încercări de a-și crea ocazii în primele 10 minute, iar Bbby Reid a ratat o ocazie bună. Acesta a tras bine de la distanță, însă Lloris a plonjat și a menținut scorul egal.
Tottenham s-a trezit după această ocazie, Kane și Perisic fiind cei care au încercat să creeze pericol la poarta opusă. . Ben Davies a forțat și el deschiderea scorului, dar a șutat mult pe lângă bara din stânga a porții.
Fulham a fost din nou echipa mai periculoasă, dar Lloris și-a salvat din nou colegii. Harrison Reed a fost omul care a încercat să finalizeze de această dată, dar nu a putut împinge în poartă o centare venită pe jos.
Citește și:

Harry Kane, cel mai bun marcator din istoria lui Tottenham

Mitrovic a amenințat și el poarta celor de la Tottenham, dar lovitura de cap a golgheterului de anul trecut din Championship a trecut puțin pe lângă. Până la golul lui Kane dinaintea pauzei, ambele echipe au mai avut câte o ocazie mare.
Emerson Royal a primit o pasă în careul gazdelor, dar Bernd Leno a avut o intervenție senzațională, iar Willian putea aduce bucuria în tribune. Brazilianul a fost servit excelent, dar nu a pus destulă forță în șut, irosind o șansă foarte bună.
Harry Kane a deschis scorul în prelungirile primei reprize, în urma unei pase primite de la Heung-Min Son. Atacantul oaspeților a pivotat superb la marginea careului și a marcat cu un șut la colțul lung.
Kane a devenit cel mai bun marcator din istoria lui Tottenham, la egalitate cu Jimmy Greaves, ambii având 266 de reușite. Craven Cottage este cel de-al 33 stadion din premier League pe care marchează englezul, acesta fiind depășit la acest capitol doar de Andrew Cole (37), Frank Lampard (34) și Wayne Rooney (34).
Partea secundă a fost una în care cele două formații și-au împărțit ocaziile, însă niciuna nu a mai reușit să marcheze. S-a încheiat 1-0 pentru Tottenham, care acumulează 36 de puncte, cu 3 mai puține decât Manchester United, care se află pe locul 4, dar cu un meci mai puțin disputat.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo