Liverpool a înregistrat sâmbătă prima victorie din noul sezon al Premier League, învingând-o cu 9-0 pe nou-promovata Bournemouth. După eșecul cu Manchester United, "cormoranii" se confruntau cu cel mai slab start de campionat din ultimii 10 ani, având doar două puncte după trei etape.
Trupa lui Klopp s-a răzbunat pentru toate insuccesele de până acum și a făcut o primă repriză magică împotriva lui Bournemouth. Liverpool a marcat pentru prima oară în istoria campionatului Angliei 5 goluri într-o repriză, prin Luis Diaz, Harvey Elliott, Alexander Arnold, Firmino și Van Dijk.
Firmino, Carvalho și Diaz au înscris și după pauză, alături de Mepham, care a marcat în propria poartă, iar "cormoranii" au încheiat meciul cu cel mai mare scor înregistrat vreodată în Premier League.
Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
26/09/2022 LA 14:38
Pentru Harvey Elliott, golul în poarta celor de la Bournemouth a fost primul din carieră în Premier League. Tânărul mijlocaș nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în plâns după ce a marcat împotriva tehnicianului care l-a debutat în fotbalul mare în urmă cu aproximativ 3 ani și jumătate.
Citește și:

Harvey Elliott i-a dedicat golul bunicii sale

La finalul partidei, fotbalistul în vârstă de 19 ani a continuat să fie extrem de emoționat. Elliott a explicat faptul că golul a fost cu atât mai emoționant cu cât a fost reușit la doar câteva zile după moartea bunicii sale.
"Bunica mea a murit acum câteva zile, așa că golul a fost doar pentru ea și, mai important, cele trei puncte", a declarat tânărul la interviul de după meci.
Harvey Elliott a ajuns la Liverpool în 2019, fiind transferat de la Fulham pentru 1,7 milioane de euro. În sezonul 2020/21, atacantul a fost împrumutat la Blackburn, iar apoi a revenit în lotul "cormoranilor", din această stagiune fiind folosit constant de Jurgen Klopp.
După 4 etape, Liverpool este pe locul 9 în clasamentul din Premier League, cu 5 puncte. În următoarea rundă, "cormoranii" vor juca miercuri, de la ora 22:00, pe teren propriu, în compania celor de la Newcastle.
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
25/09/2022 LA 16:47
Premier League
"Liverpool încă mai poate câștiga titlul în Anglia!" Un fost jucător al "cormoranilor" e încrezător
16/09/2022 LA 11:06