Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Între Messi, Maradona și "un clovn"! Legendele lui United, contradicții în cazul lui Antony

Eurosport
DeEurosport

Publicat 28/10/2022 la 12:02 GMT+3

Antony este subiect de contradicție între legendele lui Manchester United. Starul adus pentru 100 de milioane de la Ajax a avut evoluții oscilante în tricoul "diavolilor", iar Paul Scholes l-a comparat cu un clovn.

Antony

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Paul Scholes l-a desființat pe Antony, starul pe care Manchester United a plătit în jur de 100 de milioane de euro. Legenda clubului l-a numit pe brazilian "clovn", după meciul din Europa League, câștigat de echipa din Premier League cu 3-0, în fața lui Sheriff Tiraspol.
În minutul 37 al partidei de pe Old Trafford, Antony a primit o pasă undeva la mijlocul terenului și a realizat celebrul său truc, în care s-a întors cu mingea la picior 720 de grade. Acest detaliu tehnic este cel care l-a scos din minți pe fostul mijlocaș al englezilor, care a răbufnit la adresa brazilianului. Nici Erik ten Hag nu a fost prea bucuros în urma acelei faze, având o reacție virală pe rețelele de socializare, în care dădea din cap dezaprobator.
"Cred că a fost puțin frustrat (n.r. pentru că a fost schimbat la pauză). S-a văzut și reacția lui pe bancă. Dar nu știu dacă a realizat ceva în acest meci. Îmi place să văd puțin show, niște scheme, dar de la el am pretenții măcar să paseze corect.
Schemele pe care el le face ajută la ceva? Ar trebui să îl întreb asta. Chiar și la 4-0, nu te ajută cu nimic. Țara noastră, sau chiar și Brazilia caută astfel de jucători, care să ofere din punct de vedere tehnic. Îmi place să văd abilități tehnice pe teren, dar el se comportă ca un clovn", a spus Paul Scholes, potrivit Daily Mail.
Citește și:

Wes Brown, un alt mare jucător al lui Manchester United, este de cu totul altă părere

Declarațiile lui Scholes sunt total în contradictoriu cu cu cele ale fostului său coleg, Wes Brown. Fostul mare fundaș a mers chiar mai departe și a comparat piciorul stâng a lui Antony cu cel al lui Messi, Maradona sau Robben.
"Conduce mingea cu stângul ca Messi și Maradona! Piciorul stâng este ca o baghetă a unui magician, are o îndemânare mare, un calm extraordinar. Arjen Robben este probabil cea mai bună comparație, întotdeauna obișnuia să intre din extrema dreaptă în centru și rareori nu i-a mers. Pur și simplu e încrezător în ceea ce face și uneori este greu de marcat", a declarat Wes Brown în presa din Anglia.
Antony este cel mai scump jucător vândut de Ajax, după transferul din această vară în Premier League. 10 goluri și 8 assist-uri a reușit în tricoul echipei olandeze în sezonul trecut și speră să prindă un post în prima echipă a Braziliei pentru Cupa Mondială.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo