Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jack Grealish a primit un răspuns genial din partea jucătorului pe care l-a ironizat la petrecerea de titlu a lui City

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 23/10/2022 la 15:02 GMT+3

Jack Grealish l-a ironizat pe Miguel Almiron, la petrecerea de titlu a lui Manchester City, însă fotbalistul lui Newcastle i-a răspuns pe teren jucătorului de peste 100 de milioane de euro. Mijlocașul "coțofenelor" are un sezon excelent, în comparație cu starul lui City.

Jack Grealish

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Jack Grealish, fotbalistul pe care Manchester City a plătit peste 100 de milioane de euro, l-a ironizat pe Miguel Almiron la petrecerea de titlu a echipei sale din această vară. Într-un clip apărut pe rețelele de socializare, Grealish a fost întrebat de Bernardo Silva care au fost secretele din spatele câștigării Premier League, iar răspunsul jucătorului transferat de la Aston Villa a conținut mici înțepături la adresa mijlocașului de la Newcastle.
"Au fost două secrete în câștigarea titlului. Unul e Riyad Mahrez, care joacă precum Almiron, scoateți-l de pe teren de pe teren cât mai repede. Numărul doi (n.r. arătând spre Bernardo Silva), a fost atât de bun în acest sezon. Scoateți-l și pe el de pe teren", a spus Grealish în euforia de atunci. Silva a replicat cu umor: "Numărul trei... țineți-l pe Grealish pe bancă".
Ironiile nu au picat deloc bine pentru suporterii lui Newcastle, Almiron fiind unul dintre favoriții de pe St. James Park. Chiar dacă a întâmpinat probleme cu înscrierea golurilor în sezoanele 2019-2020 și 2020-2021, el a fost foarte apreciat datorită angajamentului, muncii și determinării sale din teren.
Citește și:

Jucătorul lui Manchester City a primit răspuns de la Almiron direct pe teren

Almiron are un început de sezon senzațional alături de Newcastle, fiind pe poziția a 6-a în Premier League, deasupra lui Liverpool. Almiron a marcat 5 goluri în ultimele 11 apariții, tot atâtea câte a reușit în precedentele 64 de meciuri. Acest lucru a confirmat încă o dată forma bună prin care trece mijlocașul, iar preconizările specialiștilor arată că poate ajunge la 10-15 goluri în acest sezon, o cifră foarte bună într-un campionat atât de puternic.
Formația de pe locul 6 este la doar 3 puncte de locurile de Champions League, după victoria cu 1-0 cu Everton, de la mijlocul săptămânii. Newcastle se va deplasa la Tottenham, într-un meci în care poate confirma pretențiile la primele locuri din Premier League.
Un aspect extrem de interesant, pe care Daily Mail l-a folosit ca răspuns a lui Almiron pentru Grealish, este numărul de goluri marcate în luna octombrie pentru "coțofene". Mijlocașul paraguayan a înscris de 4 ori doar în această lună, numărul de goluri pe care Grealish în are de când a sosit la Manchester City, în 2021.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo