Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jack Grealish, victima unei intrări "criminale" în Wolves - City! Agresorul și-a pus mâinile în cap

Nicu Savin

Actualizat 17/09/2022 la 15:41 GMT+3

Jack Grealish a scăpat ca prin minune de o accidentare horror în duelul dintre Wolves și Manchester City. În minutul Nathan Collins l-a lovit cu talpa în piept pe jucătorul "cetățenilor" și a văzut roșu direct. Din fericire, Grealish s-a ridicat și a continuat partida.

Nathan Collins, intrare foarte dură asupra lui Jack Grealish, în Wolves - City

Credit imagine: Eurosport

Wolverhampton și Manchester City se înfruntă azi în al 3-lea meci al etapei a 8-a din Premier League. "Cetățenii" par să fi rezolvat partida încă de la pauză, având un avantaj de două goluri pe tabelă.
Echipa lui Guardiola a deschis scorul în primul minut, prin Grealish, care a trimis în poartă după o centrare ideală a lui De Bruyne. Haaland a majorat avantajul oaspeților în minutul 16, cu un șut bine plasat de la marginea careului.
Neputința "lupilor" a fost la un pas să se transforme într-un moment de groază. În minutul 33, Nathan Collins a avut o intrare "criminală" asupra lui Jack Grealish. Internaționalul englez a preluat pe piept o minge în jumătatea adversă, iar Collins l-a lovit brutal, cu talpa în piept.

Grealish, aproape să fie accidentat grav de Nathan Collins

Arbitrul Anthony Taylor nu a stat pe gânduri și i-a arătat direct cartonașul roșu fundașului irlandez. Acesta a protestat inițial, dar decizia centralului nu poate fi pusă la îndoială. Deși Collins nu a dorit să-l lovească pe Grealish, intrarea sa nu are are nicio scuză.
Din fericire, Grealish nu a suferit o accidentare foarte gravă. Englezul a primit îngrijiri medicale, iar apoi s-a ridicat și a putut continua partida.
Dincolo de episodul nefericit din minutul 33, City a dominat clar ostilitățile pe teren și avantajul de pe tabelă face ca obținerea celor 3 puncte să devină o formalitate. De notat că Erling Haaland a ajuns la 100 de goluri marcate în ultimele sale 99 de meciuri jucate, de când s-a transferat de la RB Salzburg la Borussia Dortmund, în ianuarie 2020.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo