Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jamie Carragher, despre situația lui Cristiano Ronaldo: "Nu cred că mai simte iubirea vestiarului la United"

Alex Masgras

Publicat 04/08/2022 la 15:44 GMT+3

Jamie Carragher, fostul jucător al celor de la Liverpool, a vorbit despre situația lui Cristiano Ronaldo. Portughezul nu își dorește să mai continue la Manchester United, dar nu a găsit până în acest moment o echipă care să îl dorească.

Sorgte im Vorbereitungsspiel für Aufregung: Cristiano Ronaldo

Credit imagine: Getty Images

Posibila despărțire a lui Cristiano Ronaldo de Manchester United s-a numărat printre cele mai discutate subiecte ale fotbalului mondial din această vară. Portughezul nu își dorește să mai continue pe Old Trafford, acolo unde mai are contract pentru încă un an, dar nu a reușit să găsească o echipă interesată de serviciile sale.
Jamie Carragher, fostul fundaș al celor de la Liverpool, a vorbit despre situația lui Ronaldo. Carragher spune că a considerat încă de la bun început că revenirea portughezului pe Old Trafford este ciudată și crede că, după tot ce s-a întâmplat în această perioadă, nici măcar coechipierii sau antrenorul Erik ten Hag nu îl mai doresc la echipă:
"Mereu am crezut că revenirea sa a fost puțin ciudată. Am simțit că această situație va veni, chiar și în cazul în care Ronaldo s-ar fi descurcat foarte bine. Acum situația este complicată pentru United pentru că niciun club nu îl vrea pe Ronaldo.
Cred că și dacă îl întrebi pe Ten Hag, el ar spune că nu îl vrea. Și nu sunt sigur că mai simte iubirea vestiarului lui United în acest moment", a spus Jamie Carragher pentru Sky, citat de Marca.
Citește și:

Gary Neville consideră că cel mai bine ar fi ca United să îl lase pe Ronaldo să plece

Gary Neville, fost jucător și coechipier cu Ronaldo la Manchester United, a vorbit și el despre situația portughezului. Neville consideră că cel mai bine pentru United este să îl lase pe Ronaldo să plece:
"Singura opțiune pentru club este să îl lase să plece. El este unul dintre cei mai buni jucători din istorie și mereu va rămâne așa, iar ce se întâmplă vara aceasta la Manchester United se va uita în 20 de ani. Ce a reușit Ronaldo în fotbal depășește orice imaginație", a spus și Gary Neville.
Manchester United a disputat duminică ultimul meci amical înaintea debutului în Premier League. Echipa lui Erik ten Hag a remizat pe Old Trafford cu Rayo Vallecano, scor 1-1. Amad Diallo a deschis scorul 48 pentru gazde, spaniolii restabilind egalitatea prin Alvaro Garcia în minutul 57.
Cu o zi înainte, la Oslo, Manchester United a pierdut un alt meci amical. Adversara "diavolilor" a fost Atletico Madrid, echipă care s-a impus cu 1-0, grație golului marcat de Joao Felix în minutul 86.
În această vară, Manchester United a obținut în meciurile de pregătire trei victorii (4-0 vs Liverpool, 4-1 vs Melbourne Victory și 3-1 vs Aston Villa), două rezultate de egalitate (2-2 vs Aston Villa și 1-1 vs Rayo Vallecano) și o înfrângere (0-1 vs Atletico Madrid).
Manchester United va debuta în noul sezon din Premier League pe teren propriu, atunci când va primi vizita celor de la Brighton.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo