Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jordan Pickford, "vânat" de 3 cluburi tari din Premier League! Care e situația portarului Angliei

Bianca Dumitru

Publicat 28/12/2022 la 09:49 GMT+2

Viitorul lui Jordan Pickford ar putea fi departe de Everton. Portarul nu a semnat încă prelungirea contractului, iar pe urmele sale se află Manchester United, Tottenham și Chelsea.

England goalkeeper Jordan Pickford

Credit imagine: Getty Images

Jordan Pickford s-ar putea despărți în următoarea perioadă de Everton. Deși a acceptat propunerea de prelungire a clubului, încă dinainte de Campionatul Mondial de fotbal din Qatar, noul contract valabil pentru următorii 5 ani nu a fost semnat deocamdată.
În aceste condiții, pe urmele goalkeeper-ului au apărut 3 cluburi de top din Premier League. Jurnaliștii de la Daily Mail au anunțat că Manchester United, Tottenham și Chelsea și-au manifestat interesul pentru transferul lui Pickford.
Cei de pe Old Trafford îi caută un înlocuitor lui David de Gea, al cărui contract expiră la finalul acestui sezon, iar Spurs vrea să-i găsească un succesor lui Hugo Lloris, care a ajuns la 36 de ani, în timp ce oficialii lui Chelsea se străduiesc să găsească un portar de încredere de mai multă vreme.
Aceste cluburi au pus ochii pe goalkeeper-ul echipei naționale a Angliei, cotat de site-ul transfermarkt.com la 28 de milioane de euro, care mai are contract cu Everton până în 2024. Rămâne, însă, de văzut dacă Pickford va accepta să plece.
Citește și:

Lampard a comentat situația lui Pickford

Frank Lampard a vorbit recent despre situația jucătorului său. Antrenorul, a cărui poziție este în pericol după înfrângerile suferite, a spus că îl simte fericit pe goalkeeper la Everton, considerând că acesta ar putea să-și dorească să continue o perioadă lungă de timp pe Goodison Park.
"Jordan este foarte fericit că se află la acest club, nu vreau să vorbesc în numele lui, dar aceasta este impresia pe care mi-a dat-o. Simt că îi putem egala ambițiile. Suntem un club uriaș, cu o istorie uriașă și o ambiție mare, iar el este o parte importantă din asta.
Dacă Jordan simte așa, ne putem egala ambițiile unul altuia, iar în ceea ce privește să-l facem să rămână cu noi mai mult timp, nu văd asta ca pe o problemă", a spus Lampard.
Jordan Pickford a ajuns la Everton în 2017, când a fost transferat de la Sunderland în schimbul a 28,5 milioane de euro. De-a lungul carierei, goalkeeper-ul de 28 de ani a mai trecut pe la Darlington, Alfreton, Burton Albion, Carlisle United, Bradford și Preston.
Pentru Pickford urmează, în poarta lui Everton, deplasarea la Manchester City, într-un meci programat sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 17:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo