În această săptămână, Ronaldo s-a întors la Carrington, dar nu pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică înainte de sezonul care va debuta weekendul următor. CR7 a vrut să se vadă cu Ten Hag și oficialii de pe Old Trafford, în speranța că va rămâne liber de contract.
Lusitanul i-a transmis chiar lui United că are o ofertă de la o rivală, dar că poate ajunge acolo doar din postura de jucător liber de contract. Evident, șefii "diavolilor" nu au vrut să audă de o asemenea variantă, în contextul în care Ronaldo e legat de contract cu formația din Teatrul Viselor până în 2023.

Jorge Mendes i-a cerut lui United să îi fixeze prețul lui Ronaldo

Premier League
Brentford - Manchester United 4-0 | David De Gea a cerut să fie intervievat: "Eu am pierdut meciul"
ACUM 3 ORE
Cum tactica lui Ronaldo de a deveni liber de contract nu a funcționat, Jorge Mendes, agentul acestuia, caută acum o variantă de transfer și speră ca United să nu aibă pretenții exagerate. În principiu, nu va fi vorba de o sumă mare, în contextul în care vorbim de un jucător de 37 de ani intrat în ultimul an al contractului. În plus, salariul - 400.000 de euro/săptămână - îi va face pe "diavoli" să aibă pretenții decente, speră agentul.
Cu toate că o sumă de transfer îi va diminua salariul jucătorului, dar și procentul încasat de agent, Jorge Mendes le-a transmis oficialilor de pe Old Trafford să își facă anumite calcule și să stabilească pentru ce sumă sunt dispuși să îi ofere dezlegarea vârfului.
Din câte se pare, oferta invocată de Jorge Mendes e de la Chelesea, formație care a rămas fără Lukaku - împrumutat la Inter - și care e pe cale să îl cedeze și pe Timo Werner (germanul e în discuții atât cu Leipzig, fostul său club, cât și cu Juventus).
Premier League
United, călcată în picioare de Brentford! Ten Hag, record negativ după 101 ani
ACUM 14 ORE
Premier League
Nume uriașe în cea mai bună echipă din Premier League din toate timpurile! Cum arată 11-le ideal
ACUM 19 ORE