Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jorge Mendes i-a cerut lui United să îi fixeze prețul lui Ronaldo. Agentul vine cu ofertă oficială pentru CR7

Cristian Mihală

Publicat 29/07/2022 la 09:54 GMT+3

Jorge Mendes, agentul lui Cristiano Ronaldo, i-a transmis lui Manchester United să îi fixeze prețul de transfer starului portughez, având o ofertă clară pe numele acestuia.

Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo 2012

Credit imagine: Eurosport

În această săptămână, Ronaldo s-a întors la Carrington, dar nu pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică înainte de sezonul care va debuta weekendul următor. CR7 a vrut să se vadă cu Ten Hag și oficialii de pe Old Trafford, în speranța că va rămâne liber de contract.
Lusitanul i-a transmis chiar lui United că are o ofertă de la o rivală, dar că poate ajunge acolo doar din postura de jucător liber de contract. Evident, șefii "diavolilor" nu au vrut să audă de o asemenea variantă, în contextul în care Ronaldo e legat de contract cu formația din Teatrul Viselor până în 2023.

Jorge Mendes i-a cerut lui United să îi fixeze prețul lui Ronaldo

Cum tactica lui Ronaldo de a deveni liber de contract nu a funcționat, Jorge Mendes, agentul acestuia, caută acum o variantă de transfer și speră ca United să nu aibă pretenții exagerate. În principiu, nu va fi vorba de o sumă mare, în contextul în care vorbim de un jucător de 37 de ani intrat în ultimul an al contractului. În plus, salariul - 400.000 de euro/săptămână - îi va face pe "diavoli" să aibă pretenții decente, speră agentul.
Cu toate că o sumă de transfer îi va diminua salariul jucătorului, dar și procentul încasat de agent, Jorge Mendes le-a transmis oficialilor de pe Old Trafford să își facă anumite calcule și să stabilească pentru ce sumă sunt dispuși să îi ofere dezlegarea vârfului.
Din câte se pare, oferta invocată de Jorge Mendes e de la Chelesea, formație care a rămas fără Lukaku - împrumutat la Inter - și care e pe cale să îl cedeze și pe Timo Werner (germanul e în discuții atât cu Leipzig, fostul său club, cât și cu Juventus).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo