Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp a dezvăluit momentul în care s-a "îndrăgostit" de Darwin Nunez: "A fost impresionant"

Alex Masgras

Publicat 10/07/2022 la 13:58 GMT+3

Jurgen Klopp a vorbit despre noul jucător al celor de la Liverpool, Darwin Nunez. Uruguayanul a ajuns în această vară pe Anfield, după ce "cormoranii" au plătit 75 de milioane de euro celor de la Benfica.

Erneut Teammanager des Jahres: Jürgen Klopp

Credit imagine: SID

Jurgen Klopp s-a "îndrăgostit" de Dawin Nunez, noul jucător al celor de la Liverpool, în timpul celor două partide pe care "cormoranii" le-au disputat contra celor de la Benfica în sferturile UEFA Champions League.
Darwin Nunez a ajuns la Liverpool în schimbul a 75 de milioane de euro, alte 25 de milioane urmând a intra în contul lusitanilor în funcție de bonusuri, ceea ce îl face cel mai scump transfer din istoria lui Liverpool, depășind suma plătită pentru Virgil Van Dijk în 2018.
Antrenorul "cormoranilor" a oferit un interviu pentru site-ul echipei în care a vorbit despre cele două partide cu Benfica, atunci când l-a remarcat pe atacantul uruguayan:
"A fost impresionant atunci când a jucat cu noi în Champions League. Când te pregătești pentru un meci cu Benfica, trebuie să îți faci temele. Noi știam totul despre adversari, așa că știam și ce calitate are Darwin.
Nu era clar dacă juca în primul meci, deoarece tocmai revenise de la echipa națională. Era clar că e un jucător bun, dar când îl vezi pe viu, e cu adevărat impresionant. Forța și mixul de tehnică, dăruire, decizii inteligente, toate ne-au pus probleme. Ne-am îndrăgostit în aceste două meciuri. Un sud-american agresiv, e un lucru bun.
A fost o plăcere să îl urmărim, iar când am avut o șansă bună de a îl aduce, ne-am dat toată silința și suntem foarte bucuroși că este alături de noi acum", a declarat Jurgen Klopp.
Darwin Nunez (Liverpool-Benfica)
Citește și:

Liverpool se pregătește în Thailanda și Singapore pentru noul sezon

Liverpool a ajuns în Thailanda, acolo unde se pregătește pentru noul sezon. Acolo, echipa lui Jurgen Klopp va disputa un amical contra celor de la Manchester United, în timp ce următoarea partidă, cea contra lui Crystal Palace, va avea loc în Singapore.
Vicecampioană în Premier League și finalistă în sezonul trecut din UEFA Champions League, "cormoranii" au cucerit în 2022 Cupa Ligii Angliei și Cupa Angliei.
Liverpool va juca pe 30 iulie în Community Shield, la Leicester, contra campioanei Manchester City, după care va debuta în noul sezon din Premier League pe 6 august, pe Craven Cottage, contra lui Fulham.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo