Jurgen Klopp nu crede că lupta la titlu din acest sezon de Premier League se va da între două echipe, așa cum Manchester City și Liverpool au obișnuit în ultimele sezoane. În mai, echipa lui Pep Guardiola a câștigat un nou titlu de campioană în Anglia, la un singur punct deasupra "cormoranilor".
Ultima oară când s-a întâmplat acest lucru, Liverpool a câștigat titlul în sezonul următor. Înaintea noului sezon, Jurgen Klopp nu crede că lupta se va da numai între City și Liverpool, fiind de părere că există o percepție greșită în ceea ce o privește pe Chelsea, din cauza diferenței de 18 puncte de ocupanta locului trei.
"Nu suntem atât de mult în fața lor. Am jucat împotriva lui Chelsea și nu am câștigat. Nu pentru că am jucat slab în zilele respective, nu. Chiar am jucat bine în meciurile respective. Dar în 90 de minute, înainte de loviturile de departajare (n.r. în finalele FA Cup și Carabao Cup) nu am câștigat. Așa că Chelsea este o echipă incredibil de puternică", a spus Klopp pentru ESPN.
Premier League
Timo Werner, mesaj emoționant după despărțirea de Chelsea! Marea dorință a germanului
ACUM 7 ORE
Citește și:

Jurgen Klopp este atent și la celelalte echipe din Premier League

Chiar dacă, la prima vedere, Manchester City și Liverpool par mult peste celelalte echipe de top din Premier League, Jurgen Klopp nu face greșeala de a le subestima, trăgând un semnal de alarmă în ceea ce le privește pe Tottenham, Arsenal, dar și pe Manchester United, care are un nou antrenor:
"Trebuie să te uiți la Tottenham, la ce fac în acest moment. Nu au scăzut anul acesta. Arsenal este și ea acolo, Manchester United are parte de un nou început. Sunt multe lucruri de luat în calcul.
Mereu este așa, iar noi ne-am schimbat puțin. Nu prea mult, dar ne-am schimbat puțin. City s-a schimbat mai mult, nu sunt sigur, dar vom vedeam mai multe în săptămânile următoare. Dar asta este.
Nu sunt interesat de punctele pe care le-am avut anul trecut. Sunt interesat doar de ce putem face în acest sezon, sunt pozitiv, sunt optimist, dar nu sunt sigur. Va trebui să luptăm și să vedem ce va ieși", a mai spus Klopp.
Pentru Liverpool urmează meciul amical din Singapore cu Crystal Palace de vineri. În urmă cu câteva zile, în Thailanda, Liverpool a disputat un meci amical cu Manchester United pe care l-a pierdut, scor 0-4.
În amicalul cu marea rivală din Premier League, germanul a folosit trei echipe, fiecare jucând câte 30 de minute. În înfrângerea din Thailanda, Liverpool a lovit bara de trei ori.
Premier League
Accidentarea lui Thiago Alcantara e mai gravă decât se credea! Cât va lipsi mijlocașul lui Liverpool
ACUM 10 ORE
Premier League
Ten Hag îl vrea la United pe atacantul care a marcat golul startului de sezon, din propriul teren
ACUM 10 ORE