Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp a reacționat hotărât după eliminarea lui Darwin Nunez la primul meci le Anfield

Nicu Savin

Publicat 16/08/2022 la 08:36 GMT+3

Jurgen Klopp a avut o reacție fermă cu privire la eliminarea lui Darwin Nunez la chiar primul meci jucat pe Anfield în tricoul lui Liverpool. Antrenorul german a admis că atacantul nu ar fi trebuit să aibă acel gest necontrolat, dar a subliniat că va discuta cu jucătorul său și este convins că acesta va învăța din această eroare.

Klopp über Nunez: "Er hat sich schnell eingelebt"

Credit imagine: Perform

Jurgen Klopp are de gestionat o situație extrem de dificilă în acest start de sezon. Liverpool are numai două puncte după două etape din Premier League, remizând atât pe terenul lui Fulham (2-2), cât și pe teren propriu, contra lui Crystal Palace.
La primul meci jucat pe Anfield în această stagiune, "cormoranii" au fost conduși la pauză după golul lui Zaha din minutul 32, dar au obținut un punct grație reușitei superbe semnată de Luis Diaz în minutul 61. Cu doar câteva minute înainte de golul egalizator, Liverpool a rămas în 10 oameni, Darwin Nunez fiind eliminat pentru un gest oribil.
Citește și:

Jurgen Klopp, reacție fermă după eliminarea lui Nunez în meciul cu Palace

Uruguayanul a fost îmbrâncit ușor de un adversar și nu și-a putut stăpâni nervii, lovindu-l pe acesta cu capul în figură. Prin această eliminare, Nunez a intrat bifat o bornă negativă, fiind abia al 2-lea jucător din istoria lui Liverpool care vede roșu la primul meci jucat în fața fanilor, în era Premier League. Primul fusese Joe Cole, care a fost eliminat într-un meci cu Arsenal, în 2010.
Vorbind la finalul meciului despre acel episod, Jurgen Klopp a taxat atitudinea lui Nunez, dar a subliniat că va discuta cu el pe această temă și cu siguranță atacantul va învăța din această eroare.
"Desigur, este un cartonaș roșu. Nunezeste provocat tot timpul, dar nu așa ar trebui să te comporți. Nu este plăcută pentru noi această situație. El va învăța din asta. Voi vorbi cu el.", a spus Klopp, citat de Daily Mail.
În urma eliminării de aseară, e clar că Nunez va lipsi minim două meciuri de la Liverpool, în derby-ul cu Manchester United de săptămâna viitoare, și la partida cu Bournemouth din etapa a 4-a din Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo