Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp a sărit în apărarea celui mai scump transfer din vară al lui Liverpool! "Are un potențial incredibil"

Bianca Dumitru

Actualizat 28/10/2022 la 21:51 GMT+3

Jurgen Klopp a vorbit, înainte de partida dintre Liverpool și Leeds, despre Darwin Nunez, jucătorul transferat în această vară de "cormorani". Antrenorul i-a luat apărarea uruguayanului, explicând de ce nu a reușit încă să-și demonstreze adevărata valoare.

Darwin Nunez celebrates scoring his side's third goal with team-mate Fabio Carvalho during The FA Community Shield between Manchester City and Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Liverpool o va înfrunta sâmbătă seară, de la ora 21:45, pe teren propriu, pe Leeds, într-un meci contând pentru a 14-a etapă a Premier League.
Înaintea partidei, antrenorul "cormoranilor" a vorbit despre Darwin Nunez, care a fost criticat dur după startul mai slab de sezon pe care l-a avut în campionatul Angliei.
Jurgen Klopp i-a luat apărarea uruguayanului de 23 de ani, explicând de ce fotbalistul nu a reușit să impresioneze. Tehnicianul a spus că Nunez mai are nevoie de timp pentru că a fost dat peste cap de suspendarea venită în urma partidei cu Crystal Palace.
"Darwin a ajuns după o scurtă pauză, a zburat direct în Asia, nu vorbea engleză, a intrat într-un grup nou și a trebuit să-și justifice suma de transfer, iar toată lumea îl critică direct.
A început bine, cu goluri marcate contra lui Manchester City și Fulham, apoi a luat acel cartonaș roșu care nu i-a căzut bine. Încrederea sa a scăzut.
Darwin este un jucător de mare perspectivă, dar trebuie să rămână în formă și să fie disponibil tot timpul. Potențialul său este incredibil. Viteza, atitudinea și munca îi vor permite să se dezvolte și să învețe", a declarat Jurgen Klopp, citat de L'Equipe.
Citește și:

DARWIN NUNEZ, AVERTIZAT DE LUIS SUAREZ

Darwin Nunez a marcat al doilea gol pentru Liverpool în UEFA Champions League, în victoria echipei lui Jurgen Klopp de la Amsterdam, cu Ajax, scor 3-0. Nunez a avut un început dificil de sezon, dar cu fiecare partidă pare că se integrează din ce în ce mai bine în echipa "cormoranilor".
El a avut parte de un început dificil de sezon, mai ales după ce a primit cartonașul roșu în etapa a doua a sezonului, cu Crystal Palace, și a primit o suspendare de trei etape, având nevoie de mai multe meciuri pentru a marca din nou pentru Liverpool.
Luis Suarez, fostul atacant al "cormoranilor", a vorbit cu Nunez și l-a sfătuit pe tânărul venit în această vară de la Benfica. Suarez l-a atenționat pe Nunez că va avea viață grea în Anglia și că va fi supus provocărilor de către adversari, recomandându-i să fie mai puternic pentru a nu repeta greșeala din etapa a doua din Premier League:
"Luis mi-a spus că aceste lucruri se vor întâmpla în fiecare meci din Premier League, că vor veni după mine, că vor da peste mine și că trebuie să fiu mai puternic pentru a nu repeta greșelile. Mi-a spus: 'Ascultă de un idiot ca mine'. Chiar apreciez mesajele lui și dragostea pe care o are pentru mine.
Este un lucru bun pentru că nu mulți s-ar obosi să pună mâna pe telefon și să îți trimită un mesaj. Acest gest a fost important pentru mine. Luis e un punct de referință, un idol peste tot în lume. Eu abia încep, sunt tânăr, el știe toate aceste lucruri pentru că a jucat în Premier League la Liverpool", a declarat Darwin Nunez.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo