Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp aruncă "săgeți" înainte de Liverpool-Chelsea! Ce a spus despre transferurile londonezilor

Alex Masgras

Publicat 20/01/2023 la 18:31 GMT+2

Jurgen Klopp a trimis săgeți către Chelsea la conferința de presă premergătoare partidei de sâmbătă de pe Anfield. Antrenorul lui Liverpool a fost întrebat despre campania de transferuri a londonezilor, spunând că echipa de pe Stamford Bridge își rezolvă diferit problemele.

Jürgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Jurgen Klopp a susținut vineri conferința de presă premergătoare duelului de sâmbătă de pe Anfield dintre Liverpool și Chelsea. Antrenorul "cormoranilor" a fost întrebat despre campania impresionantă de transferuri a celor de la Chelsea din această iarnă. Clubul londonez este aproape de a ajunge la 200 de milioane de lire sterline cheltuite numai în această fereastră de mercato.
Germanul a încercat să fie diplomat, dar nu a ratat ocazia de a arunca săgeți către echipa de pe Stamford Bridge, spunând că "Chelsea își rezolvă diferit problemele". Klopp crede totuși că echipa patronată acum de americanul Todd Boehly nu poate susține această politică de transferuri pentru foarte mult timp, dar a tras un semnal de alarmă și către conducerea echipei sale, dând de înțeles că este nevoie de investiții și la Liverpool, atât timp cât celelalte echipe din Premier League o fac:
"Interesant. Nu pot să explic, nu am idee, dar dacă numerele sunt adevărate, atunci e impresionant. Nu pot să văd investițiile să se oprească în viitor, ceea ce înseamnă că și noi trebuie să facem asta. Eu cred în antrenorat, dezvoltare, construirea unei echipe. Dar, în același timp, antrenorii sunt buni și cred și ei asta.
Asta înseamnă că, dacă ei încep să cheltuie, iar noi nu o facem, atunci vom avea o problemă. Nu sunt sigur însă că pot face asta în următorii 10 ani. Noi suntem pe mâini bune și știm despre responsabilități. În momentul în care construiești o echipă nu înseamnă că faci o echipă nouă în fiecare an.
Nu ne îngrijorează că celelalte echipe investesc. Este un fapt, iar noi trebuie să reacționăm", a spus Jurgen Klopp la conferința de presă premergătoare partidei dintre Liverpool și Chelsea de sâmbătă.
Citește și:

Liverpool primește sâmbătă vizita celor de la Chelsea

Sâmbătă va avea loc derby-ul dintre Liverpool și Chelsea. Partida de pe Anfield le găsește în momente extrem de complicate pe cele două mari echipe ale Angliei. Liverpool se află pe locul 9 în Premier League, iar Chelsea pe 10, ambele cu câte 28 de puncte, dar cu echipa lui Klopp având un meci mai puțin disputat.
Dacă Chelsea vine după victoria din campionat de pe teren propriu cu Crystal Palace (1-0), "cormoranii" vin după o victorie pe Molineux, în rejucarea din Cupa Angliei cu Wolverhampton. În Premier League însă, lucrurile stau rău pentru echipa lui Klopp, care vine după înfrângerile din deplasările de la Brentford și Brighton.
Partida de sâmbătă va reprezenta și un moment special pentru Jurgen Klopp. Antrenorul german se va afla la meciul cu numărul 1000 din cariera sa de antrenor în partida cu Chelsea.
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo