Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp, de neînțeles pentru Paul Scholes! "Este ceva la mijloc care nu e chiar în regulă"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 24/10/2022 la 16:29 GMT+3

Fostul internațional englez, Paul Scholes, nu înțelege fapul că Klopp nu l-a titularizat pe Jordan Henderson în partida cu Nottingham Forest și sugerează că ar putea fi o situație tensionată între căpitanul lui Liverpool și antrenorul german.

Klopp und Liverpool ohne Punkte gegen Nottingham Forest

Credit imagine: SID

Articol scris de Tibi Munteanu
Liverpool a pierdut sâmbătă duelul de pe City Ground din Nottingham cu 1-0, culmea, într-un moment favorabil al echipei, într-o revenire de formă după succesele înregistrate cu Rangers în UEFA Champions League cu 7-1 și cele două din Premier League cu Manchester City și West Ham United, fiecare cu 1-0.
Paul Scholes a declarat că nu a putut înțelege strategia abordată de antrenorul "cormoranilor" de a-l titulariza pe tânărul Curtis Jones în fața experimentatului Jordan Henderson și nu vede cu ochi buni relația dintre Klopp și căpitanul finalistei Champions League din sezonul precedent.

Paul Scholes critică netitularizarea lui Jordan Henderson

Fosta legendă a fotbalului englez și a Premier League, Paul Scholes a vorbit despre faptul că Jurgen Klopp nu pare să se mai bazeze atât de mult pe serviciile mijlocașului și spune că nu înțelege decizia antrenorului german de a nu-l titulariza pe britanicul de 32 de ani în fața lui Curtis Jones în partida din weekend.
Cu peste 66 de apariții în tricoul echipei naționale a Angliei, Scholes crede că este ceva la mijloc în faptul că Henderson nu mai evoluează atât de constant la Liverpool, fie o accidentare ușoară, fie chiar poate o situație tensionată între acesta și managerul neamț.
"Îl are pe bancă pe Jordan Henderson, acesta ar trebui să joace. Este liderul echipei, este căpitanul și are rolul în teren de genul celui al lui Casemiro, să nu-și lase adversarii să treacă. Se pare că antrenorul are o problemă în privința lui sau poate se confruntă cu o ușoară accidentare. Este ceva la mijloc ce nu e chiar în regulă", a declarat Paul Scholes.
Totuși, Jordan Henderson a jucat în 10 din cele 11 meciuri ale lui Liverpool din acest sezon de Premier League, fiind titular în 7 dintre acestea, însă faptul că a fost doar pe banca de rezerve în meciul cu lanterna roșie Nottingham Forest poate fi un semnal că s-a preferat odihnirea acestuia, sau poate chiar există o problemă în cadrul echipei, după cum ar fi insinuat fostul mijlocaș al Manchester United. Henderson a intrat pe teren în minutul 62, înlocuindu-l pe Fabio Carvalho, însă în actualul an competițional a cumulat 810 minute în tricoul "cormoranilor", în 13 partide, având astfel o medie de aproximativ 62 de minute per meci.
Situația se va clarifica în perioada următoare, pentru că Liverpool va urma să joace miercuri în Liga Campionilor în deplasare la Ajax, iar apoi, sâmbătă se va duela cu Leeds pe Anfield.
Citește și:

Liverpool nu-și poate găsi constanța

Liverpool nu mai arată deloc ca acea echipă aproape fără greșeală din sezoanele precedente, cu toate că lotul de jucători nu a suferit foarte mari schimbări. Plecarea lui Sadio Mane intră cu siguranță la capitolul minusuri, însă pe Anfield a venit Darwin Nunez, o mare speranță pentru ofensiva trupei lui Jurgen Klopp.
Chiar și așa, echipa nu a mai funcționat precum în sezoanele precedente, iar în momentul de față se află pe locul 8 în Premier League, cu doar 16 puncte acumulate în cele 11 etape disputate, fiind departe de lupta pentru titlu, mai exact la 12 puncte de liderul Arsenal și la 10 puncte sub formația antrenată de Pep Guardiola, cea cu care se duela până acum pe plan intern pentru câștigarea trofeelor.
Sezonul de Premier League a început foarte slab, cu două remize cu Fulham și Crystal Palace, urmate de un eșec pe Old Trafford cu Manchester United, însă apoi a urmat victoria la scor record cu Bournemouth, 9-0, însă tot nu a fost suficient pentru moralul fotbaliștilor pentru a începe o serie de rezultate favorabile. Imediat după au învins Newcastle cu 2-1, au remizat cu Everton și au pierdut la scor în prima manșă a grupelor UEFA Champions League în fața italienilor de la Napoli, 4-1.
Ultima înfrângere fusese pe 9 octombrie chiar în fața liderului din campionat, Arsenal și ulterior a bifat 3 victorii, cu Rangers, Manchester City și West Ham, astfel că totul ducea spre o revenire de formă mult așteptată de suporterii clubului, însă nu a fost deloc așa. A venit dușul rece cu nou-promovata Nottingham, iar Liverpool pare departe de acea echipă care impresiona prin constanța de care dădea dovadă în ultimii 2-3 ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo