Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp, gafă de proporții la interviu! "Nu știu dacă ai jucat vreodată fotbal"

Bianca Dumitru

Publicat 12/01/2023 la 07:20 GMT+2

Jurgen Klopp a făcut o gafă importantă săptămâna trecut, în interviul de la finalul partidei dintre Liverpool și Wolves, din FA Cup. Antrenorul nu l-a recunoscut pe fostul fundaș Nedum Onuoha, care a evoluat la Manchester City.

Jürgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Jurgen Klopp a făcut o gafă la interviul de după remiza dintre Liverpool și Wolves, scor 2-2, din FA Cup. Iritat de rezultat și de prestația echipei sale, antrenorul "cormoranilor" a pus la îndoială cunoștințele celui care îl intervieva.
"Nu sunt sigur dacă ai jucat vreodată fotbal, dar se întâmplă astfel de lucruri", a declarat Klopp, fără să-și dea seama că cel care se afla în fața lui era Nedum Onuoha.
Momentul a stârnit râsete în studioul ESPN, fostul fotbalist comentând alături de colegii săi din redacție. Onuoha, în vârstă de 36 de ani, a spus că s-a abținut din a-i da o replică tehnicianului celor de la Liverpool pentru că a văzut că acesta nu era într-o stare bună.
"Dacă era într-o dispoziție bună, probabil aș fi răspuns ceva. A fost prima dată când am intervievat pe cineva atât de important în fotbal", a declarat Nedum Onuoha.
Citește și:

Klopp nu l-a recunoscut pe Onuoha

Fostul fundaș, care a evoluat la Manchester City, Sunderland și QPR, a avut o carieră chiar mai de succes decât a lui Klopp. Acesta a adunat 426 de meciuri, dintre care 232 în Premier League, în timp ce antrenorul de pe Anfield a jucat în doar 347 de partide, dintre care niciuna la cel mai înalt nivel în Germania.
Klopp vs Onuoha
"Klopp nu era deloc într-o dispoziție bună. Și m-am gândit, fiind prima dată când am intervievat pe cineva atât de important din fotbalul mondial, că dacă îi dau vreo replică, totul s-ar putea transforma într-un fel de ceartă", a adăugat Onuoha.
Tehnicianul german era supărat din cauza remizei înregistrate de Liverpool în duelul cu Wolves, "cormoranii" trecând printr-un sezon mai dificil. Echipa este abia pe locul 6 în clasamentul din Premier League, fiind la 16 puncte în spatele liderului, Arsenal.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play. În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo