Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp îl apără pe Darwin Nunez, după debutul la Liverpool! La ce capitol mai are de lucrat uruguayanul

Alex Masgras

Publicat 13/07/2022 la 14:06 GMT+3

Darwin Nunez și-a făcut debutul în tricoul lui Liverpool în amicalul pierdut de echipa lui Jurgen Klopp cu Manchester United, scor 0-4. Uruguayanul adus în această vară de la Benfica nu a impresionat în cele 30 de minute pe care le-a petrecut pe teren, dar antrenorul "cormoranilor" i-a luat apărarea la finalul partidei.

Darwin Nunez (Liverpool)

Credit imagine: Twitter

Darwin Nunez a fost apărat de Jurgen Klopp după debutul său în tricoul lui Liverpool. Uruguayanul a bifat primele 30 de minute în tricoul "cormoranilor" în amicalul disputat contra marii rivale din Premier League, Manchester United. Echipa antrenată de Erik ten Hag s-a impus cu 4-0 în partida amicală disputată în Thailanda.
Jurgen Klopp a folosit trei echipe ieri, iar Darwin Nunez a intrat pe teren alături de majoritatea titularilor de la Liverpool în minutul 60. Uruguayanul nu a făcut cea mai bună partidă, a părut că nu are ritm și a ratat o ocazie uriașă spre finalul jocului, când a trimis mult peste poartă.
În schimb, Jurgen Klopp nu se grăbește să tragă concluzii pripite în ceea ce îl privește pe Nunez. Tehnicianul german a văzut lucruri pozitive în jocul fostului atacant de la Benfica, dar a dat de înțeles că mai are de lucrat la pregătirea fizică:
"Ați putut să vedeți că a fost căutat de băieți. A fost a treia sesiune pentru el (n.r. de când a ajuns la Liverpool) și cred că după trei sprinturi, plămânii săi mai aveau puțin și explodau. L-am omorât cu toate aceste mingi, dar el a alergat mult și băieții au vrut să îi paseze. Asta este, cu siguranță, una dintre calitățile sale. A fost periculos.
În cazul lui Darwin, vom vedea. Cred că profilul său este de număr 9 autentic, așa că este de ajutor cu viteza, agresivitatea și modul în care își folosește corpul", a spus Klopp la finalul partidei, potrivit Daily Mail.
Citește și:

Darwin Nunez își poate lua revanșa luna viitoare

Chiar dacă nu a avut parte de un debut memorabil în tricoul lui Liverpool, Darwin Nunez își poate lua revanșa în luna august, atunci când Liverpool va merge pe Old Trafford în etapa a treia din Premier League, pentru marele derby cu Manchester United. În sezonul trecut, "diavolii" au pierdut fără drept de apel în fața "cormoranilor", care s-au impus cu 5-0 pe Old Trafford și cu 4-0 pe Anfield.
Darwin Nunez a marcat sezonul trecut 34 de goluri în tricoul celor de la Benfica, iar două dintre acestea au fost marcate chiar în poarta noii sale echipe, în dubla din sferturile UEFA Champions League. Tot atunci a fost și momentul în care uruguayanul de 23 de ani i-a atras atenția lui Jurgen Klopp.
75 de milioane de euro a plătit Liverpool pentru transferul lui Darwin Nunez de la Benfica la care se adaugă alte 25 de milioane de euro, în funcție de bonusuri.
Liverpool își continuă pregătirea din Asia cu amicalul împotriva celor de la Crystal Palace, într-o partidă care va avea loc pe 15 iulie, în Singapore.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo