Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp, impresionat de Haaland înainte de Liverpool - Manchester City! "E cel mai bun atacant din lume"

Bianca Dumitru

Publicat 14/10/2022 la 14:59 GMT+3

Liverpool și Manchester City se vor duela duminică, de la ora 18:30, într-un meci din a 11-a etapă a Premier League. Înaintea partidei, Jurgen Klopp a vorbit despre marea rivală din campionatul Angliei și despre Erling Haaland, care scrie istorie după transferul în echipa lui Pep Guardiola.

Jurgen Klopp și Erling Haaland

Credit imagine: Eurosport

Liverpool și Manchester City se vor înfrunta duminică, pe Anfield, într-un meci din a 11-a etapă a Premier League.
Înaintea partidei, antrenorul "cormoranilor" a prefațat duelul, vorbind și despre lotul lui Pep Guardiola. Jurgen Klopp s-a arătat impresionat de Erling Haaland, care a doborât numeroase recorduri în primele sale meciuri la City.
Tehnicianul lui Liverpool a spus că l-a înfruntat pe atacantul norvegian încă de pe vremea când acesta juca la RB Salzburg, amintindu-și că deși era foarte tânăr și avea mulți jucător pe urmele sale, a reușit să înscrie pe Anfield.
"Probabil este cel mai bun atacant din lume, așa că trebuie să ne asigurăm că nu primește prea multe mingi. Asta vom încerca. Împotriva lui City, dacă îl închidem pe Haaland cu prea mulți jucători, lăsăm spații pentru restul jucătorilor de talie mondială. Nu ne face viața mai ușoară.
Lui Haaland, chiar și când era foarte tânăr, îi puteai vedea potențialul. Cred că nu a fost titular în meciul cu Salzburg de pe Anfield (n.r. în 2019), dar deja eram foarte ocupați gândindu-ne la el și cum să-l închidem. Oricum, a marcat!
Are capacitatea de a fi destul de fizic și tehnic. Știe unde ar fi în offside, citește bine jocul. Are multe calități pentru a fi atacant, iar la City îi are în jurul său pe câțiva dintre cei mai buni golgheteri. Se potrivește perfect", a declarat Jurgen Klopp.
Citește și:

Klopp: "Manchester City e cea mai bună echipă din lume!"

Antrenorul lui Liverpool a comentat și rivalitatea cu Manchester City, spunând că nu se gândește la ceea ce s-a întâmplat în sezonul precedent.
"Îmi place să mă pregătesc pentru joc, este cea mai mare provocare cu care mă pot confrunta în fotbal. Fotbalul constă în închiderea spațiilor, a jucătorilor, acceptarea provocărilor, iar împotriva lui City este întotdeauna o provocare.
Meciul este acasă, pe Anfield, noi împotriva lui City, care este cea mai bună echipă din lume în acest moment. Sigur că suntem într-o luptă cu ei. Am mai fost în această situație. Nu-mi pasă ce s-a întâmplat în trecut, dar toate lucrurile ne-au ajutat să mergem înainte", a adăugat Klopp.
Duelul dintre Liverpool și Manchester City este programat duminică, de la ora 18:30. Înaintea partidei, echipa lui Jurgen Klopp este pe locul 10, cu 10 puncte, în timp ce campioana Angliei ocupă a doua poziție a clasamentului din Premier League, având 23 de puncte, cu unul mai puțin decât Arsenal.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo