Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp, impresionat de Salah după victoria cu Tottenham! "Unul dintre cei mai buni atacanți din lume"

Bianca Dumitru

Actualizat 07/11/2022 la 08:38 GMT+2

Liverpool a câștigat duelul cu Tottenham, scor 2-1, din a 15-a etapă a Premier League. După meci, Jurgen Klopp s-a arătat încântat de evoluția lui Mohamed Salah, care a reușit dubla care le-a adus victoria "cormoranilor".

Mohamed Salah embraces Juergen Klopp, Manager of Liverpool after their sides victory in the Premier League match between Liverpool and Arsenal at Anfield on November 20, 2021 in Liverpool, England

Credit imagine: Getty Images

Liverpool s-a impus cu scorul de 2-1 în deplasarea de la Tottenham, într-o partidă contând pentru etapa a 15-a din Premier League. Mohamed Salah, cu o dublă, a adus victoria echipei sale, care a tremurat în ultimele minute ale duelului.
Egipteanul a deschis scorul încă din minutul 11, după o pasă a lui Darwin Nunez, iar cu 5 minute înainte de pauză a făcut dubla, profitând de o greșeală a lui Dier, care l-a lăsat singur cu Lloris, fără șansă în fața atacantului.
La finalul partidei, Jurgen Klopp a vorbit despre prestația jucătorilor săi, arătându-se încântat de evoluția lui Salah. Antrenorul a spus că atacantul egiptean va rămâne în istoria fotbalului, urmând a fi apreciat îndelung de fani pentru performanțele sale.
"Când te uiți în urmă, toată lumea își va aminti unul dintre cei mai buni atacanți pe care i-a văzut vreodată, pentru că cifrele lui vor fi absolut nebunești. A marcat două goluri și a jucat ca un adevărat jucător de echipă. Performanță de top și o atitudine remarcabilă", a spus Jurgen Klopp.
Citește și:

Klopp, încântat de evoluția jucătorilor săi în duelul cu Tottenham

Antrenorul celor de la Liverpool a comentat și modul în care s-a desfășurat meciul, spunând că și-ar fi dorit ca echipa lui să înscrie și cel de-al treilea gol pentru ca finalul partidei să fie mai liniștit. Klopp s-a arătat, însă, mulțumit de ceea ce au arătat jucătorii săi pe teren, cel puțin în prima repriză.
"A fost un meci greu pentru toată lumea, o primă repriză strălucitoare, cu fotbal bun și goluri de clasă mondială, apoi Tottenham a revenit, asumându-și mult risc.
Au devenit destul de direcți, au schimbat părțile, au pasat mingea devreme și asta face lucrurile foarte dificile. Am avut momente de contraatac și dacă puteam înscrie al treilea gol, ar fi schimbat tot jocul, dar nu am putut.
Apoi Tottenham a marcat golul și a trebuit să continuăm să luptăm. Oamenii care ne urmăresc știu că dacă vrei să câștigi un meci în deplasare, așa trebuie să faci", a adăugat antrenorul "cormoranilor".
În urma acestei victorii, Liverpool este pe locul 8 în clasamentul din Premier League, cu 19 puncte. În următoarea etapă, fotbaliștii lui Klopp vor primi vizita celor de la Southampton.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo