Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp, în extaz după ce un jucător de bază și-a prelungit contractul cu Liverpool: "O veste genială"

Nicu Savin

Publicat 03/08/2022 la 19:51 GMT+3

Jurgen Klopp s-a arătat extrem de încântat de faptul că Diogo Jota și-a prelungit contractul cu Liverpool până în 2027. Antrenorul "cormoranilor" a vorbit la superlativ despre portughez, spunând că acesta este un jucător ideal pentru un antrenor, deoarece poate juca pe orice post din linia ofensivă, dar în același timp muncește enorm și în plan defensiv.

Liverpool's German manager Jurgen Klopp applauds during a lap of honour at the end of the English Premier League football match between Liverpool and Wolverhampton Wanderers at Anfield in Liverpool, north west England on May 22, 2022.

Credit imagine: Getty Images

Jurgen Klopp a fost răsfățat de șefii lui Liverpool în această vară. Exceptând plecarea lui Mane, managerul german a primit numai vești bune din partea conducerii, prelungirea contractului lui Salah sau transferul lui Darwin Nunez fiind marile lovituri date de gruparea de pe Anfield.
Astăzi, Jurgen Klopp a mai primit o veste excelentă, Liverpool anunțând prelungirea până în 2027 a contractului cu Diogo Jota, portughezul venit pe Anfield în 2020, de la Wolves, în schimbul a 45 de milioane de €. Chiar dacă la Liverpool concurența în atac a fost imensă în ultimii ani, Jota a reușit să se impună și a fost un jucător de bază al echipei în ultimele două sezoane.
De când a ajuns sub comanda lui Klopp, Jota a marcat 34 de goluri în 85 de partide, iar oficialii clubului au decis că e momentul pentru o prelungire de contract, venită probabil și cu o mărire de salariu pentru fotbalistul de 25 de ani.
Citește și:

Klopp, elogios la adresa lui Diogo Jota

Klopp s-a arătat extrem de mulțumit de această decizie și a vorbit la superlativ despre Jota, lăsând să se înțeleagă că pentru el, ca antrenor, un asemenea fotbalist este ideal, deoarece poate acoperi mai multe posturi.
"Ceea ce Diogo a adus acestei echipe și acestui club de când a sosit a fost vizibil pentru toată lumea, așa că este o veste foarte bună că a semnat un nou contract. E o veste strălucitoare, genială, aș spune.
Calitățile lui sunt evidente. Înscrie goluri, lucrează incredibil de mult pentru echipă, pressingul și contra-pressingul lui sunt la un nivel incredibil.El poate juca toate rolurileîn atac și are o atitudine incredibilă. Poate juca în centru, aripă, ne oferă atât de multe opțiuni. De când a venit la Liverpool s-a îmbunătățit atât de mult. Am spus mereu că Diogo poate progresa și cred că o poate face în continuare", a spus Klopp, citat de Daily Mail.
La rândul său, Diogo Jota s-a arătat foarte încântat că i-a fost propusă prelungirea contractului: "Ei bine, sunt foarte mândru, trebuie s-o spun. Evident că de când am ajuns acum doi ani m-am impus ca un jucător important în această echipă - asta mi-am dorit de la început. Acum, semnând un nou contract pe termen lung, e o dovadă clară a încrederii pe care o are clubul în mine ca jucător. Pentru mine, evident că este foarte bine să știu că voi fi aici pentru o vreme îndelungată".
Diogo Jota nu a jucat în amicalele din pre-sezon ale lui Liverpool din cauza unei accidentări la copsă, dar ar putea fi folosit în prima etapă din Premier League, când formația lui Klopp va juca în deplasare cu Fulham, sâmbătă, de la ora 14:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo