Liverpool a pierdut derby-ul cu Manchester United, scor 2-1, și a rămas fără victorie în noul sezon de Premier League după 3 etape. Vicecampioana Angliei este acum pe locul 16 în clasament, cu doar două puncte.
La finalul partidei de pe Old Trafford, Jurgen Klopp a recunoscut că este îngrijorat din cauza începutul slab de sezon al echipei sale, dar a spus că, din punctul lui de vedere, Liverpool ar fi trebuit să câștige în fața celor de la Manchester United.
Antrenorul a vorbit și despre dificultățile întâmpinate de jucătorii săi pe teren și a punctat ce ar fi trebuit să facă aceștia pentru a le ține piept fotbaliștilor lui Erik ten Hag.
Liga
Jude Bellingham, tot mai aproape de Real Madrid! Decizia luată de Borussia Dortmund
26/09/2022 LA 14:38
"Ar fi trebuit să câștigăm acest meci, știu că sună ridicol, dar așa am văzut eu. Ei au fost foarte agresivi la început, era clar ce se va întâmpla.
Au fost mai agresivi decât noi și au dat lovitura mai devreme. Ei au marcat și noi am preluat și am făcut jocul pe care ni l-am dorit. Am avut ghinion în ceea ce privește situațiile împotriva unui adversar precum United, ar fi fost de ajutor să înscriem și să mergem cu 1-1 la pauză.
Al doilea gol nu ne-a ajutat, apoi a fost un joc agitat după golul nostru și cu siguranță nu am obținut rezultatul pe care ni l-am dorit.
Când ne-am liniștit, aveam un număr extrem de șuturi pentru un meci în deplasare la United. Ar trebui să folosim mai mult aceste momente, în repriza secundă David de Gea a reușit o intervenție fantastică. Dacă înscrii, jocul se întoarce, dar nu am avut suficient timp sau putere în final", a declarat Jurgen Klopp.
Citește și:

Klopp, probleme importante de lot

Tehnicianul a vorbit și despre problemele de lot cu care se confruntă. Rămas fără Darwin Nunez, suspendat, Klopp i-a pierdut și pe Keita, Diogo Jota și Thiago din cauza unor accidentări și s-a arătat îngrijorat.
"Suntem într-o situație dificilă în ceea ce privește accidentările. Am avut săptămâna trecută doar 14, 15 jucători seniori disponibili și acum trebuie să ne asigurăm că nu se accidentează și ei.
Sunt îngrijorat de situația noastră, dar asta este. Ne pregătim pentru meciurile cu Bournemouth și Newcastle acum", a conchis antrenorul "cormoranilor".
Pentru Liverpool, care ocupă acum locul 16 în clasamentul din Premier League, urmează un meci pe teren propriu, contra celor de la Bournemouth.
Premier League
Barcelona și Liverpool pregătesc o super-afacere! Schimbul de jucători pregătit de cei doi granzi
25/09/2022 LA 16:47
Premier League
"Liverpool încă mai poate câștiga titlul în Anglia!" Un fost jucător al "cormoranilor" e încrezător
16/09/2022 LA 11:06