Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp, prea sincer înainte de Liverpool – Man City? Ce spune de Darwin Nunez și Haaland

Irina Aldea

Publicat 15/10/2022 la 20:37 GMT+3

Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp a surprins pe toată lumea la conferința de presă dinaintea super-duelului Liverpool – Manchester City. Germanul crede că atacantul Darwin Nunez ar fi marcat mai multe goluri pentru Manchester City dacă ar fi fost în lotul lor în acest sezon.

Jurgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Nunez a fost transferat de Liverpool de la Benfica vara trecută, dar s-a luptat să găsească constanță în Premier League. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a marcat două goluri în campionat, iar golul său din înfrângerea de duminică cu 3-2 în fața lui Arsenal a fost primul său gol de la debut. În schimb, Erling Haaland s-a adaptat de minune la Manchester City.
Norvegianul a marcat 15 goluri de când a sosit de la Borussia Dortmund, la doar opt goluri distanță de cel cu care a câștigat Gheata de Aur în sezonul trecut. Parcursul lui Haaland și a lui Nunez nu ar putea fi mai diferit, având în vedere rezultatul întâlnirii din august din Community Shield dintre Liverpool și City. Liverpool a câștigat acel meci cu 3-1, cu Nunez marcând al treilea gol, fără ca Haaland să se remarce.
CITEȘTE ȘI:

Jurgen Klopp, prea sincer înainte de Liverpool – Man City

Klopp a afirmat că Nunez nu ar trebui să se compare cu Haaland înainte de a îndrepta o ușoară săgeată către ceilalți jucători din lotul său. În conferința de presă de dinaintea meciului cu City din acest weekend, antrenorul german a declarat pentru talkSPORT: "Permiteți-mi să o spun așa, cred că Darwin Nunez ar fi marcat mai multe goluri dacă ar fi jucat în centrul lui Man City în acest sezon. Trebuie să ne îmbunătățim jocul pentru a-l aduce mai des în aceste situații".
Haaland a marcat împotriva tuturor echipelor cu care s-a confruntat într-un meci profesionist în această stagiune, cu excepția lui Bournemouth, un record remarcabil pe care speră să îl mențină viu pe Anfield. Klopp de cealaltă parte speră ca prezența norvegianului pe teren să nu-i îngreuneze misiunea lui Nunez la celălalt capăt al terenului? "Nu știu, dar sper că nu este într-un proces în care se compară cu Erling Haaland. Eu nu văd necesară comparația. Suntem în situația noastră și vrem să ne rezolvăm problema și asta este tot ceea ce ne preocupă".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo