Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jurgen Klopp, scos din sărite de criticile la adresa lui Man United! Gestul extrem pe care a vrut să-l facă

Nicu Savin

Actualizat 21/08/2022 la 17:26 GMT+3

Jurgen Klopp s-a declarat foarte deranjat de criticile excesive pe care le-au primit cei de la Manchester United după eșecul cu 4-0 pe terenul lui Brentford. Antrenorul lui Liverpool s-a referit la Gabby Agbonlahor, expert talkSPORT, pe care a vrut să-l sune în direct și să-i amintească de o corecție administrată de Liverpool lui Aston Villa, în care fostul atacant era pe teren.

Jürgen Klopp

Credit imagine: Eurosport

Jurgen Klopp și Liverpool se pregătesc de primul mare derby al sezonului, cel cu Manchester United. Confruntarea de pe Old Trafford prinde cele două formații în situații foarte neplăcute, astfel că duelul se anunță electrizant.
Liverpool are doar două puncte în primele două etape, după ce a remizat cu Fulham (2-2) și Crystal Palace (1-1). La United, dezastrul a fost complet, echipa lui Ten Hag fiind pe ultimul loc în clasament, după eșecurile cu Brighton (1-2) și Brentford (0-4).
După eșecul usturător de pe terenul lui Brentford, specialiștii din Anglia au "șters pe jos" cu cei de la United, jucătorii fiind luați în colimator în principal pentru atitudinea arătată pe teren. Printre cei mai aprigi critici ai "diavolilor" s-a numărat Gabriel Agbonlahor, fostul jucător al lui Aston Villa, care acum ocupă funcția de expert la postul de radio talkSPORT.
Citește și:

Jurgen Klopp, deranjat de criticile severe la adresa celor de la Manchester United

Deși este vorba despre marea rivală, Jurgen Klopp s-a arătat foarte deranjat de vehemența criticilor la adresa echipei lui Ten Hag. Antrenorul lui Liverpool a recunoscut că a ascultat vorbele lui Agbonlahor și s-a enervat atât de tare încât a vrut să sune la postul de radio pentru a-i aminti fostului atacant al lui Aston Villa de o victorie a lui Liverpool cu 6-0 într-un meci în care acesta a fost pe teren, iar atitudinea sa a lăsat de dorit.
"Nu a fost o săptămână frumoasă pentru United după meciul cu Brentford. Dar uităm cât de buni sunt Brentford. Am urmărit prima repriză și apoi conduceam spre casă și am ascultat Radio talkSPORT. Gabby Agbonlahor a pierdut împotriva noastră cu 6-0, în primul meu an la Liverpool, și nu-mi amintesc de el ca de un monstru de mentalitate pe teren, dar ce a spus despre United în acea emisiune... Am fost aproape să sun și să-i spun a uitat complet că a fost jucător.
A fost de necrezut ceea ce spunea el și dacă foștii jucători merg în direcția asta, vă puteți imagina unde se duce totul", a spus Klopp, citat de Daily Mail.
Gabriel Agbonlahor este recunoscut în Anglia pentru aciditatea declarațiilor sale când lucrurile nu merg la o echipă sau pentru un jucător. De aceea, fostul atacant și-a făcut numeroși "dușmani" în rândul oamenilor de fotbal din Albion.
Klopp le-a luat oarecum apărarea rivalilor de la United, dar cu siguranță nu-și dorește ca echipa lui Ten Hag să iasă din pasa proastă chiar la meciul direct, care va avea loc luni, de la ora 22:00. Indiferent cine va pierde acea confruntare se va putea vorbi de o criză la echipa respectivă, chiar dacă se vor fi scurs doar 3 etape din noul sezon.
picture

#CareSuntȘansele Derby-ul Man United – Liverpool, prefațat alături de Vlad Bogos și Mihai Rotariu

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo