Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Juventus are un rival de temut în cursa pentru Sancho. Englezul, înlocuitorul lui Neymar?

Eurosport
DeEurosport

Publicat 14/11/2023 la 14:42 GMT+2

Jadon Sancho este dorit de mai multe echipe de top, după ce acesta a fost exclus din lotul lui Manchester United. Juventus și-a manifestat interesul pentru atacantul lateral în urmă cu câteva săptămâni, dar "bianconeri" par să aibă concurență acerbă pentru transferul fostului jucător de la Borussia Dortmund.

Jadon Sancho

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Exclus din lot de către Erik ten Hag din cauza atitudinii necorespunzătoare, Jadon Sancho va fi unul dintre protagoniștii perioadei de transferuri din iarnă. Dacă Juventus părea să fie favorită pentru mutarea jucătorului de 23 de ani, ultimele informații din presa spaniolă spun că Al-Hilal a "intrat pe fir", văzându-l pe acesta ca înlocuitorul perfect al lui Neymar.
Vedeta arabilor a suferit o accidentare la ligamentele încrucișate și va fi indisponibil până aproape de finalul sezonului, în mai. Astfel, giganții din Arabia Saudită au început căutarea pentru un înlocuitor pe măsura golgheterului brazilian. Publicația spaniolă, Sport, anunță că Sancho a devenit principala țintă a echipei antrenate de Jorge Jesus.
Sancho este al doilea jucător pe care arabii au pus ochii în ultima vreme, primul fiind Richarlison. Accidentarea suferită recent de atacantul brazilian a nevoit conducerea lui Al-Hilal să se reorienteze, iar varianta Sancho pare să fie cea mai plauzibilă.
Citește și:

Sancho, ca și plecat de la United

Astfel, două mari echipe ale fotbalului mondial se vor lupta pentru semnătura englezului în următoarea perioadă de mercato. Al-Hilal ar putea să aibă câștig de cauză în această luptă, fiind capabilă să plătească pentru transferul acestuia încă din ianuarie.
În urmă cu o lună, italienii anunțau că Juventus ar pregăti un împrumut cu opțiune de cupărare în vara anului viitor. Șefii de pe "Old Trafford" vor încerca să obțină o sumă cât mai mare, pentru a nu ieși într o pierdere imensă, având în vedere că aceștia au plătit 85 de milioane de euro în urmă cu două sezoane pentru serviciile englezului.
Perioada de coșmar al lui Sancho la Manchester United este aproape de a se termina. Acesta nu a mai jucat pentru "diavoli" din august. Jadon Sancho a petrecut două sezoane mediocre în tricoul lui United, marcând doar 12 goluri în 82 de meciuri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo