Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kepa regretă despărțirea lui Abramovich de Chelsea! "Ne-a dus în top!" Ce a spus despre Tuchel

Bianca Dumitru

Publicat 25/06/2022 la 21:14 GMT+3

Kepa Arrizabalaga și-a petrecut vacanța de vară în Spania, acolo unde a acordat un interviu pentru publicația Marca, în care a vorbit, printre altele, despre despărțirea lui Chelsea de Roman Abramovich și despre ceea ce își dorește în sezonul următor.

A dejected Kepa Arrizabalaga of Chelsea after missing his penalty

Credit imagine: Getty Images

Kepa Arrizabalaga este jucătorul lui Chelsea din 2018, când a fost transferat de la Athletic Bilbao pentru 80 de milioane de euro. Portarul de 27 de ani a jucat doar 15 meciuri în sezonul recent încheiat, dintre care 4 în Premier League și 6 în EFL Cup.
Acum, aflat în vacanță în Spania, fotbalistul a oferit un interviu pentru publicația Marca, în care a comentat lupta pentru postul de titular pe Stamford Bridge.
Kepa a analizat și modul în care jocul lui Chelsea s-a schimbat după sosirea lui Thomas Tuchel pe banca tehnică și a recunoscut că muncește foarte mult pentru a prinde mai multe minute.
"Mi-am îmbunătățit cifrele în ceea ce privește mingile salvate și meciurile fără gol primit în sezonul 2021/22, dar acest lucru nu a fost încă suficient pentru a primit mai multe minute.
Jocul lui Chelsea a fost diferit cu Lampard față de ceea ce avem cu Tuchel. Dar eu muncesc mult și încerc să intru în echipă. Știu că trebuie să lupt cu Mendy și știu și că sunt într-un club de top, așa că, fără să mă panichez, continui să muncesc și fac tot ce ține de mine.
Cu Tuchel am o relație bună și el este mereu foarte direct cu mine, apreciez asta. Evident că mi-ar plăcea să joc mai mult și voi face totul pentru a reuși asta", a declarat Kepa, într-un interviu pentru Marca.
Citește și:

"Abramovich a dus-o pe Chelsea în top!"

Portarul a vorbit și despre schimbarea de la conducerea clubului londonez, unde Roman Abramovich a fost înlocuit de Todd Boehly, care a devenit noul patron al lui Chelsea la finalul lunii mai.
Kepa i-a mulțumit magnatului rus pentru tot ce a făcut pentru club și a avut doar cuvinte frumoase la adresa lui, lăudându-l pentru ceea ce a făcut la cârma londonezilor.
"Nu știm ce se va schimba cu noii proprietari, așteptăm să vedem cum merg lucrurile. Cert este că Abramovich a dus-o pe Chelsea în top și a lăsat-o în top în Europa. El cu noi, echipa, a fost întotdeauna foarte amabil și de treabă. Niciodată excesiv, dar mereu prezent și calm.
Ultima oară când l-am văzut a fost la Cupa Mondială a Cluburilor. Repet că a fost excepțional cu noi toți", a punctat fotbalistul, conform sursei citate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo