Kepa Arrizabalaga este jucătorul lui Chelsea din 2018, când a fost transferat de la Athletic Bilbao pentru 80 de milioane de euro. Portarul de 27 de ani a jucat doar 15 meciuri în sezonul recent încheiat, dintre care 4 în Premier League și 6 în EFL Cup.
Acum, aflat în vacanță în Spania, fotbalistul a oferit un interviu pentru publicația Marca, în care a comentat lupta pentru postul de titular pe Stamford Bridge.
Kepa a analizat și modul în care jocul lui Chelsea s-a schimbat după sosirea lui Thomas Tuchel pe banca tehnică și a recunoscut că muncește foarte mult pentru a prinde mai multe minute.
Premier League
Plecările de la Chelsea continuă! Cine este fotbalistul care vrea să scape de echipa lui Tuchel
ACUM 12 ORE
"Mi-am îmbunătățit cifrele în ceea ce privește mingile salvate și meciurile fără gol primit în sezonul 2021/22, dar acest lucru nu a fost încă suficient pentru a primit mai multe minute.
Jocul lui Chelsea a fost diferit cu Lampard față de ceea ce avem cu Tuchel. Dar eu muncesc mult și încerc să intru în echipă. Știu că trebuie să lupt cu Mendy și știu și că sunt într-un club de top, așa că, fără să mă panichez, continui să muncesc și fac tot ce ține de mine.
Cu Tuchel am o relație bună și el este mereu foarte direct cu mine, apreciez asta. Evident că mi-ar plăcea să joc mai mult și voi face totul pentru a reuși asta", a declarat Kepa, într-un interviu pentru Marca.
Citește și:

"Abramovich a dus-o pe Chelsea în top!"

Portarul a vorbit și despre schimbarea de la conducerea clubului londonez, unde Roman Abramovich a fost înlocuit de Todd Boehly, care a devenit noul patron al lui Chelsea la finalul lunii mai.
Kepa i-a mulțumit magnatului rus pentru tot ce a făcut pentru club și a avut doar cuvinte frumoase la adresa lui, lăudându-l pentru ceea ce a făcut la cârma londonezilor.
"Nu știm ce se va schimba cu noii proprietari, așteptăm să vedem cum merg lucrurile. Cert este că Abramovich a dus-o pe Chelsea în top și a lăsat-o în top în Europa. El cu noi, echipa, a fost întotdeauna foarte amabil și de treabă. Niciodată excesiv, dar mereu prezent și calm.
Ultima oară când l-am văzut a fost la Cupa Mondială a Cluburilor. Repet că a fost excepțional cu noi toți", a punctat fotbalistul, conform sursei citate.
Premier League
Timo Werner, aproape de plecarea de la Chelsea! Unde este dorit fotbalistul
ACUM 14 ORE
Premier League
Thomas Tuchel a dezvăluit de ce nimeni nu vrea numărul 9 la Chelsea: "Asta mi-au spus jucătorii"
IERI LA 09:54