Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp cere mai mult sprijin pentru Darwin Nunez, după înfrângerea lui Liverpool cu Salzburg

Alex Masgras

Publicat 28/07/2022 la 15:14 GMT+3

Liverpool a pierdut partida amicală de la Salzburg, scor 0-1, iar Jurgen Klopp, antrenorul echipei, a cerut mai mult sprijin din partea jucătorilor săi pentru Darwin Nunez, noua achiziție a "cormoranilor".

LEIPZIG, GERMANY - JULY 21: Darwin Nunez of Liverpool FC runs with the ball during the pre-season friendly match between RB Leipzig and Liverpool FC at Red Bull Arena on July 21, 2022 in Leipzig, Germany. (Photo by Boris Streubel/Getty Images)

Credit imagine: Getty Images

Liverpool nu a mai repetat jocul de la Leipzig și a pierdut partida amicală de pe terenul celor de la Salzburg, scor 0-1. Echipa lui Jurgen Klopp nu a luat cele mai bune decizii la finalizare, iar germanul le-a reproșat jucătorilor acest lucru, la finalul întâlnirii. Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 31 de Benjamin Sesko, atacantul sloven de 19 ani al celor de la Salzburg.
"În prima repriză am făcut prea multe greșeli, se pot vedea. Am avut și momente bune, puteam marca 4-5 goluri, cel puțin. Nu am făcut-o", a spus Klopp pentru site-ul echipei la finalul partidei.
Citește și:

Darwin Nunez nu a primit susținere din partea coechipierilor în meciul cu Salzburg, crede Klopp

După ce a marcat patru goluri în partida amicală cu Leipzig, Darwin Nunez nu a mai reușit să înscrie și împotriva celor de la Salzburg. Jurgen Klopp crede că jucătorii săi nu au reușit să îl pună în valoare seara trecută pe atacantul uruguayan venit de la Benfica în această vară:
"Darwin a fost lăsat prea mult timp singur. Toată lumea a fost implicată, dar prea larg, ceea ce a făcut să îi putem pasa lui Darwin numai în careu.
A avut momentele lui și aproape că a marcat, dar are nevoie de mai multă susținere în jurul său. Trebuie să ții adversarii ocupați, ca să nu se poată concentra pe el. În repriza a doua, să ne imaginăm că Darwin ar fi fost acolo, în careu, poate ne-ar fi ajutat. Nu e un sentiment grozav, dar mergem mai departe", a mai spus Klopp.
Darwin Nunez a jucat în primele 45 de minute ale amicalului cu Salzburg, alături de jucători tineri precum Fabio Carvalho, o altă nouă achiziție a lui Liverpool, sau Harvey Elliott. În repriza a doua, Jurgen Klopp a schimbat toată echipa, iar formația trimisă după pauză a fost, în cea mai mare măsură, formată din titularii de drept de pe Anfield.
Pentru Liverpool urmează acum partida din Community Shield cu campioana Manchester City. Duelul va avea loc pe King Power Stadium, pe 30 iulie. Liverpool va debuta în noul sezon de Premier League pe 6 august, pe terenul celor de la Fulham, formație revenită în primul eșalon din Anglia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo