Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Klopp din Alpi", demis! Southampton l-a dat afară pe Ralph Hasenhuettl

Cristian Mihală

Actualizat 07/11/2022 la 12:44 GMT+2

Clubul englez de fotbal Southampton l-a concediat luni pe antrenorul austriac Ralph Hasenhuettl, aflat de patru ani în funcţie, după un început de sezon sub aşteptări în actuala ediţie din Premier League.

Ralph Hasenhuettl

Credit imagine: Eurosport

Supranumit "Klopp din Alpi", Hasenhuettl o pregătea pe Southampton din decembrie 2018. "Sfinţii" se află în acest moment pe un loc retrogradabil în clasament (18), după ce au suferit şase înfrângeri în ultimele nouă meciuri disputate, ultima dintre ele în acest weekend, pe teren propriu, în faţa formaţiei Newcastle United (1-4).
"Hasenhuettl pleacă după ce a avut o contribuţie semnificativă în cadrul clubului nostru, obţinând unele rezultate memorabile şi jucând un rol vital în dezvoltarea clubului, a identităţii şi a echipei sale. Cu toate acestea, acum considerăm că este momentul potrivit pentru o schimbare", precizează Southampton într-un comunicat.
"Toată lumea de la club doreşte să-şi exprime recunoştinţa faţă de Ralph pentru toate eforturile sale şi pentru angajamentul de care a dat dovadă în perioada sa ca manager", adaugă clubul englez.
După plecarea lui Ralph Hasenhuettl, spaniolul Ruben Selles va prelua temporar conducerea echipei, inclusiv la meciul de miercuri din Cupa Ligii engleze, cu Sheffield Wednesday, până când Southampton îşi va găsi un nou antrenor principal.
Sursa: Agerpres
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo