Bangkok a fost marţi scena unui amical de lux, în care United şi-a luat revanşa într-o oarecare măsură pentru meciurile de campionat de sezonul trecut, în care a fost doar "sparring partner" pentru "cormorani". S-a terminat 4-0 pentru United, dar Klopp - care a folosit nu mai puţin de 3 echipei (în minutul 32, după golul de 0-2, a schimbat 10 jucători) - crede că diferenţa nu are legătură cu raportul de forţe real din teren.
"Rezultatul este cel care rămâne, aşa că va trebui să acceptăm, aşa cum facem întotdeauna. Bineînţeles, că rezultatul nu spune că şi noi ar fi trebuit să marcăm goluri, ne-am creat multe şanse. Ar fi fost un meci şi mai spectaculos dacă înscriam, dar am tratat superficial faze clare de gol", a spus Klopp, citat de Daily Mail.

Klopp, după United - Liverpool 4-0: "Au jucat foarte bine"

Premier League
Roy Keane și Paul Scholes, duri cu jucătorii lui United: "Lipsește inteligența fotbalistică"
ACUM 6 ORE
Întrebat unde s-a făcut diferenţa, Klopp a vorbit despre lipsa de concentrare la finalizare a propriilor jucători, dar a ţinut să preţuiască, totodată, modul cinic în care United şi-a concretizat aproape toate fazele de gol pe care şi le-a creat.
"Diferenţa a fost creată de faptul că ei au marcat din şansele create, au fost foarte productivi în faţa porţii noastre. Au jucat foarte bine, ne-au creat probleme, dar trebuie spus că şi noi am avut momente foarte bune. Meciul acesta a venit prea repede pentru noi, pentru mulţi dintre fotbaliştii noştri care abia au revenit după pauza de vară. Am făcut greşeli, dar aşa se întâmplă în fotbal. Puteam să înscriem de 4 sau de 5 ori în ultimele 5 minute, dar nu am făcut-o şi asta e doar vina noastră", a mai spus Klopp.
Pentru Manchester United urmează amicalul de pe 15 iulie cu Melbourne Victory, în Australia, în timp ce Liverpool va juca în Singapore un meci amical cu Crystal Palace.
Luna viitoare, Manchester United și Liverpool se vor întâlni în etapa a treia din Premier League, pe 22 august. În sezonul trecut, "diavolii" au pierdut fără drept de apel în fața "cormoranilor", care s-au impus cu 5-0 pe Old Trafford și cu 4-0 pe Anfield.
Premier League
Erik ten Hag, după debutul cu înfrângere la Manchester United: "Trebuia să jucăm mult mai bine"
ACUM 8 ORE
Premier League
Maguire, după înfrângerea lui Manchester United cu Brighton: "Nu am fost pe aceeași lungime de undă"
ACUM 9 ORE