Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Klopp, sfătuit să îl titularizeze pe Darwin Nunez în partida cu Palace: "A dovedit cât este de bun"

Andrei Nicolae

Publicat 15/08/2022 la 11:16 GMT+3

Liverpool închide în această seară etapa a doua din Premier League împotriva celor de la Crystal Palace, iar Klopp a primit un sfat din partea unei legende a lui Arsenal. Paul Merson, fostul jucător al "tunarilor", crede că Darwin Nunez ar trebui să fie titular în partida cu londonezii și a invocat în argumentul său lupta la titlu cu Manchester City.

Jürgen Klopp über Darwin Nunez

Credit imagine: Getty Images

"Cormoranii" au început cu stângul noul sezon din Premier League și au remizat în fața nou-promovatei Fulham, scor 2-2. Klopp și elevii săi caută prima victorie din noua stagiune, iar Paul Merson știe ce decizie ar trebui să ia tehnicianul neamț.
Fotbalistul care a strâns 327 de partide pentru Arsenal crede că Darwin Nunez ar trebui să fie folosit din primul minut în partida de pe Anfield, deoarece și-a arătat impactul și în meciul cu Fulham. Uruguayanul a intrat în a doua repriză a disputei din etapa trecută și s-a făcut remarcat cu un gol și o pasă decisivă.
"Darwin Nunez ar fi trebuit să joace de la început săptămâna trecută. A dovedit cât este de bun când a intrat. Liverpool nu joacă în fața unei echipe dominante, Crytal Palace te poate răni însă pe contraatac", a transmis fostul internațional englez pentru Sportskeeda, citat de Mirror.
Citește și:

Startul de sezon, decisiv în lupta la titlu?

Merson a adus în discuție înaintea partidei dintre Liverpool și Palace și lupta la titlu pe care "cormoranii" vor să o ducă din nou cu Manchester City. Trupa lui Guardiola a început sezonul cu două victorii, iar un nou pas greșit al lui Liverpool poate pune echipa lui Klopp într-o poziție dificilă încă de la începutul sezonului.
"Trebuie să înscrie repede. Înainte ca acest meci să înceapă, Manchester City are șase puncte în clasamentul Premier League. Dacă Liverpool face egal în această partidă, ar putea fi la patru puncte de City.
Dacă Manchester City începe stagiunea la patru puncte de Liverpool, cine ar fi favorita voastră la titlu? Orice fan al lui Liverpool ar admite că ar fi Manchester City. Punctele de la început îți câștigă campionatul, iar ăsta este un meci important pentru Liverpool."
Disputa dintre Liverpool și Crystal Palace are loc astăzi, de la ora 22:00, pe terenul "cormoranilor".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo