Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Leicester are un nou antrenor după despărțirea de Brendan Rodgers! Anunțul oficial

Bianca Dumitru

Publicat 11/04/2023 la 10:34 GMT+3

Leicester și-a găsit un nou antrenor după despărțirea de Brendan Rodgers, care a fost demis ca urmare a rezultatelor dezastruoase din acest sezon. Dean Smith a semnat până la finalul acestei stagiuni, avându-i în staff pe John Terry și Craig Shakespeare.

Dean Smith applauds the home fans at Carrow Road

Credit imagine: Getty Images

Leicester s-a despărțit la începutul acestei luni de antrenorul Brendan Rodgers, care a fost dat afară după ce echipa a ajuns pe locul 19 în Premier League, în pericol real de retrogradare.
Leicester nu a mai câștigat din 11 februarie, luând numai un punct în ultimele 8 meciuri din Premier League. Picătura care a umplut paharul în cazul lui Rodgers a fost eșecul de pe terenul lui Crystal Palace, 2-1.
Acum oficialii clubului au anunțat că au ajuns la un acord cu un nou tehnician. Este vorba despre Dean Smith, care a semnat până la finalul acestui sezon. Antrenorul de 52 de ani îi va avea în staff pe Craig Shakespeare și John Terry.
Smith le-a mai pregătit de-a lungul carierei pe Walsall, Brentford, Aston Villa și Norwich, de aceasta din urmă despărțindu-se la finalul anului trecut.
Citește și:

Dean Smith, noul antrenor al lui Leicester

După numirea la Leicester, Dean Smith s-a declarat încântat de această oportunitate, anunțând care este obiectivul său principal în următoarele luni, în care are misiunea de a salva echipa de la retrogradare.
"Sunt foarte fericit că am ocazia să conduc echipa în ultimele săptămâni ale sezonului. Provocarea din fața noastră este clară, dar este una pe care eu și echipa mea de antrenori am experimentat-o înainte, dar ținând cont de calitatea jucătorilor din această echipă și de numărul de meciuri rămase de disputat, este un obiectiv realizabil.
Prima noastră sarcină este să recâștigăm încrederea fanilor și să le insuflăm încredere în echipă și aștept cu nerăbdare să lucrez cu fotbaliștii în această săptămână.
Sâmbătă va fi un mare test (n.r. împotriva lui Manchester City), dar este genul de ocazie care ne amintește tuturor ce înseamnă a fi un club din Premier League, concurând pe cele mai mari scene, împotriva celor mai buni jucători din lume. Știu că vom fi susținuți de fanii noștri.
Trebuie să ne conectăm cu ei și să le oferim o prestație de care să fie mândri. Mergem acolo pozitivi, căutând puncte", a declarat Dean Smith, citat de SkySports.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo