Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lingard și-a găsit echipă, după despărțirea de Man United! A semnat pe un an cu un alt club din PL

Nicu Savin

Actualizat 21/07/2022 la 21:57 GMT+3

Jesse Lingard nu a primit o ofertă de prelungire a contractului din partea celor de la Manchester United și a semnat pe un an cu Nottingham Forest, formație nou-promovată în Premier League.

Jesse Lingard

Credit imagine: Getty Images

Jesse Lingard a fost considerat multă vreme un viitor star al lui Manchester United, dar cariera sa a intrat pe o pantă descendentă în ultimii ani. Internaționalul englez a avut contract cu "diavolii" până în această vară, iar oficialii de pe Old Trafford nu i-au propus prelungirea.
Astfel, Lingard a fost nevoit să-și reconsidere opțiunile și a ajuns la un acord cu Nottingham Forest, formație care a revenit în Premier League după 23 de ani. Mijlocașul ofensiv a confirmat mutarea prin intermediul unei postări pe contul personal de Twitter.
Conform presei engleze, Lingard a semnat pe numai un an cu echipa lui Steve Cooper.

Jesse Lingard aparține pentru prima dată unui alt club decât Manchester United

Jesse Lingard este un produs 100% al Academiei lui Manchester United, fiind jucătorul "diavolilor" din 2008. În ultimii 14 ani, acesta a fost împrumutat pentru scurte perioade la Leicester, Birmingham, Derby County sau West Ham United.
La prima echipă a lui United a debutat în 2014, iar de atunci a adunat 232 de meciuri, marcând 35 de goluri și oferind 21 de pase decisive. Lingard a cucerit 4 trofee cu Man United, cele mai importante fiind Cupa Angliei (2016) și Europa League (2017).
Lingard a jucat 36 de meciuri pentru naționala Angliei, fiind o piesă de bază la Mondialul din 2018, când echipa lui Southgate a ajuns până în semifinale.
Jesse Lingard este al 7-lea jucător care pleacă de la Manchester United în această vară. Pogba, Matic, Cavani și Mata au plecat de asemenea liberi de contract, iar Lee Grant s-a retras. Singurul jucător pe care "diavolii" au luat bani a fost Andreas Pereira, cedat la Fulham pentru 8,5 milioane de £.
La Nottingham Forest, Ligard va fi coleg cu Dean Henderson, care a fost împrumutat de United la gruparea de pe City Ground.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo