Lionel Messi a ajuns vara trecută la PSG, după ce a rămas liber de contract și nu a putut să semneze o nouă înțelegere cu Barcelona. Argentinianul nu a strălucit pe Parc des Princes, punând prestațiile mai puțin inspirate pe seama impactului pe care schimbarea l-a avut asupra sa.
Messi va continua în tricoul campioanei Franței încă un sezon. Cu toate astea, Danny Mills a fost provocat să vorbească despre posibilitatea ca Leo să fie transferat de un club din Premier League.
Fostul fotbalist englez a spus că nu consideră că starul argentinian s-ar putea adapta la vreo echipă de top din campionatul Angliei, fiind convins că Messi nu are loc nici la Manchester City, nici la Liverpool sau Tottenham.
Ligue 1
Real Madrid primește o nouă lovitură de la Mbappe! Planurile starului francez cu PSG
ACUM O ZI
"Dacă l-aș transfera pe Messi în Premier League acum? Probabil că nu. La Manchester City, nu. La Liverpool, nu. La Tottenham? Nu cred că l-ar lua. Nu cred că ar face față la nicio echipă din primele 6 în acest moment", a spus Danny Mills pentru publicația britanică talkSPORT.
Citește și:

"Messi este cel mai bun din toate timpurile"

Dacă Mills nu crede în Messi, Ander Herrera este de părere că argentinianul este cel mai bun jucător din istorie, chiar dacă acesta a avut parte de un prim sezon dificil la PSG. Ajuns pe Parc des Princes de la Barcelona, după ce nu a mai putut să își prelungească contractul cu echipa catalană, Messi a avut parte de câteva momente dificile la Paris.
Leo a marcat doar 11 goluri în 37 de partide pentru echipa pariziană, mult sub așteptările fanilor, care își doreau ca Messi să repete performanțele din tricoul catalanilor. Cu toate acestea, Ander Herrera i-a luat apărarea coechipierului său:
"Îi cereți să marcheze 50 de goluri pe sezon. Dacă nu înscrie 50 de goluri, lumea vorbește. Nu ar trebui să uităm că Leo a doborât recordul în Ligue 1: a lovit bara de 10 ori! Dacă marca alte 10 goluri, ar fi fost un sezon foarte bun pentru Leo.
Dar pentru mine, el este cel mai bun din toate timpurile, fără discuție. Acum îl admir și mai mult pentru cum își gestionează viața de zi cu zi cu modestie, mereu zâmbitor", a spus Herrera, într-un interviu acordat în această vară.
Premier League
L'Equipe a dat explicații după excluderea lui Messi din nominalizările pentru Balonul de Aur
IERI LA 07:20
Liga
Remarca incomodă făcută de Xavi la adresa lui Lewandowski! Ce a spus antrenorul Barcelonei în 2021
IERI LA 10:31