Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool a egalat recordul în Premier League după acest 9-0 cu Bournemouth!

Marian Ursescu

Publicat 27/08/2022 la 19:44 GMT+3

Echipa lui Jurgen Klopp a umilit-o pe nou-promovată, Roberto Firmino și Luis Diaz reușind câte o dublă

Roberto Firmino był kluczową postacią Liverpoolu w meczu z Bournemouth

Credit imagine: Getty Images

Liverpool nu reușise să câștige în Premier League în primele trei etape, dar s-a răazbunat în etapa a patra pe nou-promovata Bournemouth. Echipa antrenată de Jurgen Klopp le-a administrat oaspeților o corecție severă: 9-0.
E cea mai categorică victorie a ”cormoranilor” în Premier League, în toată istoria. Până acum, Liverpool se mândrea cu un 7-0 cu Crystal Palace, rezultat ce data din 2020. Ca și atunci, și acum brazilianul Roberto Firmino a reușit o dublă!.
Oamenii lui Jurgen Klopp au început noua campanie anevoios, cu remize-surpriză împotriva lui Fulham și Crystal Palace, rezultate agravate după pierderea disputei cu rivala Manchester United.
Antrenorul oaspeților Scott Parker a avertizat cu privire la o reacție a gazdelor, dar echipa sa nu a putut face nimic pentru a preveni umilința de pe Anfiel. Liverpool a înregistrat prima victorie în Premier League a sezonului cu un scor record.

De patru ori 9-0 în Premier League

De altfel, 9-0 este rezultatul record înregistrat în istoria Premier League. Acest scor a fost înregistrat de patru ori. Manchester United este echipa care a câștigat de două ori cu acest scor și o dată Leicester City.
Manchester United a trecut cu 9-0 de Ipswich Town în 1995 și de Southampton, în 2021. Leicester a învins în deplasare, pe Southampton, în octombrie 2019.
În Premier League urmează în topul celor mai categorice victorii 8-0 (înregistrat de patru ori) și un 9-1 (o dată).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo