Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool caută întăriri! Mijlocașul la care Klopp visează ar putea ajunge, în sfârșit, pe Anfield

Cristian Mihală

Publicat 08/08/2022 la 13:54 GMT+3

După un rezultat dezamăgitor cu Fulham, Jurgen Klopp dorește să transfere un mijlocaș, pentru a întări lotul cormoranilor. O variantă plauzibilă ar fi jucătorul celor de la Sporting Lisabona, Matheus Nunes, de care Liverpool s-a mai interesat în această vară.

Matheus Nunes, el jugador que interesa al Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Jurgen Klopp dorește să aibă mai multe opțiuni la mijlocul terenului, așa că vrea aducerea unui nou jucător în linia de mijloc. Mai ales că Thiago Alcantara s-a accidentat și ar putea lipsi o perioadă lungă. În momentul de față, opțiunile din lotul lui Liverpool, pentru linia mediană, sunt limitate, iar Klopp a înțeles foarte bine acest lucru.
"Un transfer trebuie să aibă sens acum, dar și pe termen lung. Noi avem mijlocași, avem destui mijlocași. Nu e vorba că nu avem mijlocași, doar că unii dintre ei sunt accidentați. Nu este o situație plăcută, nu îmi place deloc, dar trebuie să vedem cum vom reacționa. Cu siguranță nu ne vom panica", a spus Jurgen Klopp, potrivit liverpoolfc.com.

Matheus Nunes, variantă pentru Liverpool

O variantă plauzibilă pentru Liverpool este mijlocașul celor de la Sporting Lisabona, Matheus Nunes. O problemă pentru cormorani ar fi prețul acestuia, suma cerută de lusitani fiind de 60 milioane de euro.
Sosit de la Estoril Praia, în 2019, pentru un milion de euro, Matheus Nunes are contract cu Sporting până în 2026, astfel că lusitanii își permit să țină la preț.
Înainte de a se interesa de Matheus Nunes, Liverpool s-a interesat și de jucătorul celor de la Borussia Dortmund, Jude Bellingham. Atunci însă, vicecampioana Angliei a ieșit repede din cursă, după ce Dortmund a solicitat peste 100 de milioane de euro pentru mijlocaș.
Liverpool a debutat cu stângul în noul sezon din Premier League. În meciul de sâmbătă, împotriva celor de la Fulham, scor 2-2, trupa lui Jurgen Klopp a practicat un fotbal modest, revenind de 2 ori după ce a fost condusă.
Însă, un motiv de bucurie pentru Liverpool este debutul promițător, în Premier League, al lui Darwin Nunez, atacantul transferat de la Benfica pentru suma de 75 milioane de euro, care a înscris în minutul 64 și a oferit o pasă de gol, la reușita lui Mohamed Salah.
Pentru Liverpool au marcat Darwin Nunez (min 64) și Mohamed Salah (min 80), iar pentru Fulham, atacantul sârb Aleksandar Mitrovic a înscris o dublă (min 32, min 72).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo