Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool caută variante la mijlocul terenului! Un mijlocaș de top din Serie A, pe lista lui Jurgen Klopp

Alex Masgras

Publicat 21/03/2023 la 17:15 GMT+2

Liverpool caută să își întărească linia de mijloc, iar Sergej Milinkovic-Savic se află pe lista echipei lui Jurgen Klopp. "Cormoranii" au parte de un sezon dificil și la vară încearcă să aducă noi jucători la mijlocul terenului, în condițiile în care Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain și James Milner sunt pe final de contract.

Jürgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Liverpool este interesată de serviciile lui Sergej Milinkovic-Savic. Echipa lui Jurgen Klopp caută soluții pentru întărirea liniei de mijloc în această vară. Chiar dacă echipa de pe Anfield este interesată și de Jude Bellingham, englezul este dorit de mai multe echipe de top ale Europei, iar suma de transfer poate fi o problemă pentru "cormorani".
O altă variantă ar putea fi Sergej Milinkovic-Savic, potrivit celor de la Calciomercato. Sârbul se află la al optulea sezon în tricoul lui Lazio și încă nu a semnat o prelungire a contractului care expiră anul viitor. Potrivit sursei menționate anterior, Milinkovic-Savic nu își dorește să plece din Serie A din postura de jucător liber de contract în 2024, lucru care deschide ușa unei mutări în această vară.
Citește și:

Liverpool are nevoie de întăriri în această vară

Nu este pentru prima oară când o echipă de top este interesată de jucătorul celor de la Lazio, care i-au stabilit și o sumă de transfer: 50 de milioane de euro. Printre echipele care și-au manifestat interesul pentru sârb în trecut se numără Arsenal și Juventus.
Liverpool a avut mari probleme cu linia de mijloc, iar întăririle sunt necesare în această vară pentru echipa lui Jurgen Klopp. Contractele lui Naby Keita, Alex Oxlade-Chamberlain și James Milner se apropie de final, în timp ce împrumutul dezamăgitor al lui Arthur Melo de la Juventus se încheie și el în luna iunie.
60 de milioane de euro este cota de piață a lui Milinkovic-Savic, potrivit transfermarkt.com. El a marcat 64 de goluri în 330 de partide disputate în tricoul celor de la Lazio.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo