Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool, favorită în cursa pentru unul dintre starurile de la Dortmund! Barcelona, Real și PSG printre contracandidate

Eurosport
DeEurosport

Publicat 23/10/2022 la 18:15 GMT+3

Liverpool e mare favorită în cursa pentru semnătura lui Youssoufa Moukoko, unul dintre cei mai promițători jucători de la Borussia Dortmund. Real Madrid, Barcelona și PSG și-au manifestat și ele interesul pentru cel care va împlini 18 ani pe 20 noiembrie.

Youssoufa Moukoko (l.) und Jude Bellingham (r.)

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Liverpool e principala favorită în cursa pentru semnătura lui Youssoufa Moukoko, unul dintre cei mai promițători atacanți din Europa. Jucătorul de 17 ani a arătat o formă foarte bună în Bundesliga, reușind să înscrie de 4 ori în 10 partide.
A jucat în 15 meciuri până acum în acest sezon, în ciuda faptului că vârsta sa e atât de fragedă. Evoluțiile sale bune, dar și potențialul enorm pe care îl arată, au atras atenția mai multor cluburi uriașe de pe continent. Potrivit englezilor de la Daily Mail, Liverpool e cea mai probabilă viitoare destinație pentru neamț.
Jurgen Klopp este impresionat de performanțele atacantului de la echipa pe care a antrenat-o timp de 7 ani. Interesul este cu atât mai amre, cu cât contractul lui Moukoko cu Dortmund expiră la finalul acestui sezon, el putând să semneze cu orice echipă dorește începând din ianuarie. Este greu de crezut că oficialii Borussiei nu ar avea măcar un acord verbal cu perla pe care o au în curte, dar acest lucru nu le împiedică pe celelalte echipe să viseze.
Citește și:

Liverpool are probleme în ofensivă în acest sezon

Chiar dacă Jurgen Klopp a făcut din Liverpool o adevărată forță ofensivă, lucrurile par să nu meargă așa cum și-ar dori tehnicianul în acest sezon. Darwin Nunez nu s-a integrat încă în colectiv, iar Mohamed Salah nu mai dă același randament din anii trecuți. Roberto Firmino este singurul atacnt în formă al "cormoranilor", dar Moukoko ar putea reprezenta o soluție pe termen lung. Problemele din atac au fost vizibile și în partida din deplasare cu Nottingham, în care nu au găsit drumul spre poartă.
"Mi-ar plăcea la nebunie să joc cu el. Este cel mai mare talent al lumii. Un jucător foarte puternic și are numai 16 ani. Incredibil", spunea Haaland anul trecut.
Puștiul s-a făcut remarcat de pe vremea când juca la academia Borussiei Dortmund, înscriind de 192 de ori în 123 de partide, ceea ce se traduce într-o medie de peste 1,5 goluri pe meci. El a marcat și ultimul gol al partidei, în victoria cu 5-0 de sâmbătă, contra celor de la Stuttgart.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo