Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Liverpool încă poate câștiga titlul în Premier League!" Un fost jucător al "cormoranilor" e încrezător

Eurosport
DeEurosport

Publicat 16/09/2022 la 14:06 GMT+3

Liverpool are un început de sezon sub așteptări, dar Jamie Carragher este încrezător că jucătorii își pot reveni și lupta la titlu nu este pierdută. Victoria cu Ajax le poate oferi un moral bun jucătorilor, care ar trebui să înceapă să lege victoriile.

Liverpool manager Jurgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Jamie Carragher, jucător care a evoluat toată cariera la Liverpool, crede că fosta sa echipă este capabilă să se lupte din nou cu Manchester City, în ciuda stratului slab de sezon al echipei lui Jurgen Klopp.
Carragher avertizează că victoria cu Ajax nu reprezintă momentul de cotitură al echipei, iar Liverpool este obligată să lege mai multe victorii pentru a-și recăpăta încrederea. Fostul jucător crede că perioada următoare este cea mai importantă, care va culmina prin derby-ul cu City, de la jumătatea lunii octombrie.
"Încă pot să câștige titlul în Premier League, nu există îndoială. Dar pentru un moment de cotitură este nevoie de mai mult de un meci. Au fost 5 sau 6 meciuri în care Liverpool nu s-a apropiat de ceea ce poate să arate cu adevărat.
Împotriva lui Ajax a fost un joc tipic în stilul lui Jurgen Klopp, dar e nevoie de mai mult. Trebuie să urmărim următoarele 4-5 partide pentru a vedea dacă se confirmă forma bună. Deocamdată, a fost foarte bine să văd echipa în cea mai bună formă din nou", a spus Carragher într-un interviu pentru publicația Sportsmail.
Citește și:

Liverpool este la 6 puncte de Manchester City

Liverpool a pierdut deja puncte importante în Premier League, iar specialiștii consideră că șansele la titlu au scăzut drastic. În ultimele sezoane, campionatul s-a decis pe muchie de cuțit, astfel că pare greu de crezut că echipa de pe Anfield mai poate emite pretenții. Totuși, au trecut doar 6 etape din întrecere, dar Manchester City pare o forță de neoprit.
Liverpool a început fără victorie în primele 3 etape. Două egaluri cu echipe mai slab cotate și înfrângerea cu Manchester United, au tăiat aripile suporterilor care visau la un nou titlu. Echipa și-a revenit din corzi, dar a pierdut puncte și în derby-ul cu Everton, din ultima etapă.
Nici în Champions League lucrurile nu arată deloc bine, Liverpool făcând un joc mult sub așteptări cu Napoli. Italienii și-au zdrobit adversarii cu 4-1, dar, la mijlocul acestei săptămâni, "cormoranii" au obținut primele puncte din grupă, cu Ajax.
Pentru Liverpool urmează partida cu Brighton, după pauza cauzată de meciurile echipelor naționale.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo