Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool încă speră la Champions League! Victorie facilă pe terenul lui Leicester! Salah, hattrick de assist-uri

Dani Morar

Actualizat 16/05/2023 la 00:05 GMT+3

Liverpool a obținut o victorie mai ușoară decât s-ar fi așteptat pe terenul celor de la Leicester. Mo Salah a dat un hattrick de assist-uri, iar echipa sa s-a impus cu 3-0, fiind la doar un punct de Manchester United și de locurile de Champions League.

Curtis Jones, în Leicester - Liverpool

Credit imagine: Getty Images

Liverpool a trecut de Leicester cu 3-0, într-o partidă pe care elevii lui Jurgen Klopp și-au făcut-o ușoară încă din prima repriză. Mohamed Salah a oferit 3 assist-uri și a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren.
Leicester a ratat prima mare ocazie a partidei în minutul 13. Jamie Vardy a primit o pasă bună în centrul careului, a pivotat excelent și a șutat pe poartă, dar Alisson a intervenit.
Curtis Jones a marcat din pasa lui Mo Salah, dar golul a fost analizat momente bune în camera VAR pentru un eventual offside. În cele din urmă, Craig Pawson a arătat centrul terenului, iar echipa lui Klopp deschidea scorul.
Odată cu acest gol, Leicester a ajuns la 12 partide consecutive pe teren propriu în care adversara deschide scorul pe terenul său, cea mai lungă serie de acest gen din istoria Premier League.
Jones a făcut dubla la faza imediat următoare, din pasa aceluiași Salah. La fel ca și la prima reușită, golul a fost analizat de VAR, dar s-a luat aceeași decizia ca și prima dată. Până la pauză, Cody Gakpo a fost aproape și el de a majora diferența în favoarea echipei sale, dar a trimis pe centrul porții.

Mo Salah, hattrick de assist-uri în Leicester - Liverpool

Leicester a părut că revine mai motivată de la cabine, iar Harvey Barnes l-a pus la grea încercare pe Alisson. Englezul a trimis spre vinclu, dar portarul brazilian s-a întins superb și a reușit să respingă în corner.
În minutul 71, Mo Salah a dat și al treilea assist al partidei. Egipteanul se pregătea să execute o lovitură liberă, dar i-a păcălit pe fundașii adverși după ce a mișcat ușor mingea pentru Alexander Arnold, care a prins un șut de zile mari și a dus scorul la 3-0.
Salah a devenit al patrulea jucător din acest sezon de Premier League care reușește un hattrick de assist-uri. Ceilalți 3 sunt Roberto Firmino (Liverpool), Leandro Trossard (Arsenal) și Michael Olise (Crystal Palace).
Leicester – Liverpool s-a încheiat 0-3, iar echipa lui Jurgen Klopp este la doar un punct de Manchester United, formația care se află pe ultimul loc de Champions League. Echipa de pe Old Trafford are, însă, un meci în minus.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo