Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Liverpool nu renunță la jucătorii pe care i-a vrut și în trecut! "Cormoranii" au pregătit 80 de milioane de euro

Alex Masgras

Actualizat 09/04/2023 la 16:45 GMT+3

Liverpool pregătește o ofertă de 70 de milioane de lire sterline pentru Aurelien Tchouameni de la Real Madrid. Echipa de pe Anfield l-a vrut pe internaționalul francez și vara trecută, înainte ca acesta să ajungă pe Santiago Bernabeu. Presa din Spania scrie că Tchouameni nu s-a acomodat încă la Madrid, iar echipa lui Jurgen Klopp încearcă să profite de acest lucru.

Jürgen Klopp

Credit imagine: Getty Images

Liverpool încearcă din nou să îl aducă pe Aurelien Tchouameni pe Anfield. Potrivit El Nacional, echipa lui Jurgen Klopp pregătește o nouă ofertă pentru jucătorul pe care l-a vrut și vara trecută și vor să ofere 80 de milioane de euro pentru aducerea sa de la Real Madrid, echipa pe care a ales-o în urmă cu un an, când s-a despărțit de AS Monaco.
Potrivit sursei mai sus menționate, Tchouameni are probleme de adaptare la Madrid, în ciuda faptului că este pe placul conducerii. În acest sezon, Tchouameni a bifat deja 35 de partide pentru Real Madrid, echipă care a plătit vara trecută suma de 80 de milioane de euro pentru aducerea sa de la AS Monaco, dar nu a reușit să își consolideze postul de titular în echipa lui Carlo Ancelotti.
Citește și:

Participarea în cupele europene din sezonul viitor o poate costa pe Liverpool

Situația lui Liverpool din acest sezon este una extrem de complicată, iar echipa lui Jurgen Klopp va face tot posibilul în acest final de sezon să termine pe un loc care asigură prezența în cupele europene sezonul viitor.
Liverpool are mare nevoie de întăriri la mijlocul terenului, dar posibilitatea ratării prezenței în cupele europene în sezonul viitor, mai ales în UEFA Champions League, le poate pune probleme "cormoranilor" în ceea ce privește aducerea unor jucători noi la echipă.
90 de milioane de euro este cota de piață a lui Aurelien Tchouameni, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo