Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Liverpool ține în viață Premier League!" O legendă a lui Arsenal îl laudă pe Jurgen Klopp

Eurosport
DeEurosport

Publicat 22/08/2022 la 12:54 GMT+3

Ian Wright, legenda lui Arsenal, crede că Jurgen Klopp a făcut o treabă excelentă la Liverpool și că fără echipa construită de antrenorul german, Premier League era mult sub ce oferă acum.

Klopp ist gegen eine mögliche Neuansetzung

Credit imagine: SID

Articol scris de Dani Morar
Ian Wright crede că echipa construită de Jurgen Klopp la Liverpool este cea care ține în viață lupta din Premier League. În cazul în care "cormoranii" nu se ridicau sub comanda neamțului, atunci campionatul englez ar fi fost dominat toal de Manchester City.
Chiar dacă a început sezonul cu două egaluri, Liverpool poate să își revină chiar în derby-ul cu rivala Manchester United, din această seară, programat de la ora 22:00.
"Cred că Fulham a jucat fantastic în prima etapă. Au pus presiune pe echipa lui Liverpool. Au jucat atât de bine pentru că toate echipele sunt motivate când joacă împotriva lui Liverpool sau City.
Premier League e o afacere în doi, iar fără Liverpool ar fi fost un dezastru. E echipa care ține în viață campionatul. City a luat trofeul în două rânduri, având doar un punct peste Liverpool", a spus Ian Wright, conform Daily Mail.
Liverpool va juca în această seară pe Old Trafford fără atacantul de 100 de milioane de euro, Darwin Nunez. Uruguayanul a fost eliminat în meciul cu Crystal Palace după un cap în figură aplicat unui adversar. Meciul va fi cu atât mai interesant, ținând cont de situația celor două cluburi din acest start de sezon.
Citește și:

Suporterii lui United s-au săturat și pregătesc un protest la derby

Supărarea suporterilor față de familia Glazer a ajuns la cote maxime. Susținătorii lui United sunt dezamăgiți de perioada slabă de transferuri, dar și de cele două înfrângeri din startul sezonului. Rezultatele de 1-2 cu Brighton și 0-4 cu Brentford au făcut ca răbdarea fanilor să ajungă la final. Familia Glazer este cea care deține clubul, însă acum se gândesc serios la o posibilă vânzare.
Suporterii lui Manchester United plănuiesc să lase tribunele goale în semn de protest pentru începutul slab de sezon și campania slabă de transferuri. S-a vorbit despre o posibilă amânare a partidei cu Liverpool, dacă se întrece măsura în ceea ce privește manifestările fanilor gazdă. Jurgen Klopp nu vrea să audă de acest lucru și crede că echipa sa ar trebui să primească cele 3 puncte dacă meciul va trebui amânat.
"Chiar sper că nu se va întâmpla (n.r. amânarea partidei), dar dacă se va întâmpla, cred că ar trebui să primim punctele. Nu avem vreo legătură cu această situație, iar dacă suporterii nu vor ca această partidă să aibă loc, nu putem reprograma pur și simplu partida într-un sezon care este deja extrem de aglomerat.
Nu cred că se va întâmpla ceva și chiar sper asta. Nu am idee ce s-ar putea întâmpla și nici nu mă gândesc la asta. Ni s-a spus că totul este în regulă, noi ne ducem acolo să jucăm și să mergem acasă. Dar într-o situație ca aceasta, cealaltă echipă ar trebui să primească mereu punctele, deoarece nu este implicată și s-a pregătit pentru partida respectivă", a declarat Jurgen Klopp, potrivit Eurosport.co.uk.
picture

#CareSuntȘansele Derby-ul Man United – Liverpool, prefațat alături de Vlad Bogos și Mihai Rotariu

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo