Erling Haaland este subiectul unui documentar care tratează pe larg alegerea sa de a semna cu Manchester City în această vară. Mai multe cluburi l-au dorit pe atacantul norvegian, printre care și Bayern Munchen, lucru care l-a deranjat pe Robert Lewandowski.
Haaland era văzut de către bavarezi drept înlocuitorul atacantului polonez, lucru care nu a fost pe placul lui Lewandoswki. În cele din urmă, Haaland a ajuns la Manchester City, iar Lewandowski a ajuns la Barcelona, după ce a forțat o despărțire de Bayern.
"Dacă încerc să îmi imaginez cu gândește Lewandowski... Nu știu câte goluri și titluri are pentru club. Apoi sunt puțin trist pentru el. În același timp, este o șansă pentru el pentru a face pasul următor în cariera sa. Se simte ca lipsă de respect, dar este o oportunitate pentru el în același timp", a spus Haaland în documentarul "Haaland: The Big Decision", citat de Daily Mail.
Premier League
Ronaldo a fost la un pas de Al-Hilal! Ce bonus a ratat și de ce nu s-a materializat transferul
ACUM 3 ORE
Inițial, Bayern a negat inițial interesul pentru Haaland, dar directorul sportiv Hasan Salihamidzic a dezvăluit recent că norvegianul s-a aflat pe lista bavarezilor.
"Și-au manifestat interesul, așa e. Înțeleg că vor să se protejeze. Dacă nu el (n.r. Erling) nu ajunge acolo vor spune că nu a fost niciodată pe lista lor, că au deja cel mai bun atacant", a spus și tatăl norvegianului, Alfie Haaland.
Citește și:

BENZEMA ȘI MBAPPE, MOTIVELE PENTRU CARE HAALAND A REFUZAT REAL MADRID

Deși documentarul respectiv va fi lansat oficial abia săptămâna viitoare, în presa internațională au apărut câteva fragmente. Într-unul dintre ele, tatăl lui Haaland explică cele două motive pentru care atacantul nu a ajuns la Real Madrid. Primul a fost legat de feptul că echipa de pe Bernabeu nu avea nevoie imediată de un număr 9, avându-l pe Karim Benzema. Al doilea se referă la posibilitatea de atunci ca Realul să-l transfere și pe Kylian Mbappe, lucru care era aproape sigur la vremea respectivă.
"Aveam un criteriu clar în minte: cine are nevoie de un '9'? Manchester City era la 10 din 10, era opțiunea perfectă, în timp ce Real Madrid era la 5 sau 6 din cauza modului în care joacă Benzema. În plus, aveam semne de întrebare și pe fondul informațiilor că vor să-l transfere pe Mbappe. În realitate, e greu să spui nu” unui club precum Real Madrid, dar Manchester City a îndeplinit toate criteriile noastre", spune Alf-Inge Haaland în documentar, citat de Marca.
Premier League
Chelsea intră în cursa pentru cel mai dorit jucător din Europa! Se întrec cu Real și Liverpool
ACUM 4 ORE
Premier League
Mikel Arteta se confruntă cu o criză la Arsenal! 8 jucători indisponibili pentru derby-ul cu Spurs
ACUM 10 ORE