Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Luis Suarez, avertisment pentru Darwin Nunez: "Ți-o spune un nemernic care a greșit mult..."

Bianca Dumitru

Publicat 19/08/2022 la 13:18 GMT+3

Darwin Nunez a fost eroul negativ al lui Liverpool în remiza cu Crystal Palace, fiind eliminat în minutul 57, după o lovitură aplicată lui Andersen. Luis Suarez a dezvăluit în presa din America o conversație pe care a avut cu jucătorul lui Klopp în urma meciului de la începutul săptămânii.

Darwin Nunez și Luis Suarez. Sursa foto: Goal

Credit imagine: facebook

Liverpool are un început nu tocmai bun de sezon în Premier League, nereușind să obțină nicio victorie în primele două etape ale campionatului. Pentru "cormorani" urmează duelul cu Manchester United, meci în care Jurgen Klopp nu va putea conta pe Darwin Nunez.
Atacantul transferat în această vară pentru 100 de milioane de euro este suspendat după ce a fost eliminat în meciul cu Crystal Palace. Nunez și-a pierdut cumpătul în minutul 57 și i-a aplicat un cap în figură lui Joachim Andersen, motiv pentru care a văzut cartonașul roșu.
Această eliminare a fost dezbătută intens în presa din Uruguay, iar Luis Suarez, revenit recent la Nacional în campionatul uruguayan, a comentat situația în care a ajuns compatriotul său.
Fostul jucător al lui Liverpool a dezvăluit în presa din America o conversație pe care a avut-o cu Darwin Nunez după meciul de la începutul săptămânii. Luis Suarez i-a transmis atacantului de 23 de ani să fie mai atent și să continue să se îmbunătățească, avertizându-l că va fi o țintă a adversarilor datorită calităților pe care le are.
"Am vorbit cu el despre ce ​​i s-a întâmplat zilele trecute. E tocmai la început de drum. Trebuie să fie conștient că îl vor căuta pe teren de două sau trei ori mai mult decât până acum, cu atât mai mult în Anglia. I-o spune un nemernic care a greșit și s-a distrat prea mult.
Nu a făcut nimic grav, toți am greșit și am fost eliminați. În Anglia orice lucru minor este transformat în ceva uriaș. Pentru Darwin este important să cadă și să se ridice pentru a deveni mai puternic. Este genul de om care ascultă mult, este foarte inteligent și va reveni după această situație.
Momentul pe care îl trăiește la nivel fotbalistic este spectaculos. Este admirabil că la vârsta lui a ajuns la Liverpool. Este demn de aplauze și trebuie să se bucure de această etapă, să continue să lucreze și să învețe", a declarat Luis Suarez pentru Telemundo, citat de Marca.
Citește și:

Reacția lui Darwin Nunez după eliminare

La aproximativ 24 de ore de la incident, uruguayanul a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care și-a recunoscut greșeala, transmițându-le fanilor că nu va mai avea astfel de ieșiri.
"Sunt conștient că am avut o atitudine urâtă. Voi învăța din greșelile mele și nu se va mai întâmpla", a scris Darwin Nunez pe contul său de Twitter.
După câteva minute, fotbalistul a revenit cu un nou mesaj în care le-a cerut scuze celor care au avut de suferit de pe urma eliminării sale.
Primul meci în care Jurgen Klopp nu va putea conta pe Darwin Nunez este derby-ul cu Manchester United, programat luni, de la ora 22:00, în a treia etapă a Premier League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo