Manchester United a început noul sezon din Premier League așa cum l-a terminat pe cel anterior. Echipa antrenată de Erik ten Hag a pierdut partida de pe teren propriu cu Brighton, scor 1-2.
În partida de astăzi și-a făcut debutul și Lisandro Martinez, noul apărător central al "diavolilor roșii". Cu toate acestea, Martinez nu a avut parte de debutul dorit, iar Harry Maguire, căpitanul echipei, a recunoscut că cei doi mai au nevoie de timp pentru a consolida cuplul din centrul apărării:
"Este ceva despre care trebuie să discutăm, altfel se va repeta. Primul gol s-a simțit ca o adevărată lovitură pentru toți cei 11 jucători de pe teren.
Premier League
Care e adevărata faţă a lui Ronaldo? Dezvăluiri despre ce a făcut după ce a ratat transferul
25/09/2022 LA 14:11
Nu am jucat prea mult împreună, iar în prima repriză nu am fost pe aceeași lungime de undă. Parteneriatele din centrul apărării se construiesc în timp, vom deveni mai buni cu timpul și nu vom mai primi goluri.
Toată lumea a știut ce trebuie să facă. Sezonul trecut a fost prost. Avem un nou antrenor care încearcă să își impună filosofia asupra echipei. Atunci când nu ne iese rămânem descoperiți", a spus Maguire, după Manchester United-Brighton.
Citește și:

Brighton, victorie pe Old Trafford, în prima etapă din Premier League

După ce în penultima etapă a sezonului trecut, Brighton o învingea pe Manchester United cu 4-0, echipa lui Graham Potter a reușit să o învingă pe United și pe Old Trafford.
Brighton s-a impus cu 2-1 pe "teatrul viselor", grație celor două goluri marcate de Pascal Gross în minutele 30 și 39.
Cu Cristiano Ronaldo introdus de Ten Hag în minutul 53, United a încercat să întoarcă rezultatul. Fanii prezenți pe Old Trafford au început să spere în minutul 68, atunci când Manchester United a redus din diferență grație autogolului lui Mac Allister, dar nu a reușit să înscrie și golul egalizator.
În etapa a doua din Premier League, Manchester United se va deplasa pe terenul lui Brentford, în timp ce Brighton va primi vizita celor de la Newcastle.
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44
Liga
Dani Alves, dezvăluiri despre relația cu Ronaldo! "Acum că nu mai sunt la Barcelona, pot să vorbesc"
23/09/2022 LA 19:37