Articol scris de Răzvan Rădulescu
Echipa de pe Old Trafford i-a achitat lui Feyenoord 15 milioane de euro în schimbul olandezului Tyrell Malacia.
Fostul fundaș de la Feyenoord se va alătura echipei din Manchester vineri, când United se va deplasa în Thailanda și Australia pentru meciurile din pre-sezon.
Premier League
Manchester United, statistici rușinoase cu Brentford! "Diavolii" au alergat cu 14 km mai puțin
ACUM O ORĂ
Olandezul a semnat un contract pe patru ani. Astfel, Malacia este primul transfer al lui Manchester United sub comanda lui Erik ten Hag. Confirmarea tranzacției a fost făcută printr-un anunț.
"Manchester United are plăcerea să confirme că Tyrell Malacia s-a alăturat clubului, semnând un contract până în iunie 2026, cu opțiunea de prelungire pentru încă un an", a fost declarația oficială a lui Manchester United.
Cotat la 17 milioane de euro, conform Transfermarkt, Tyrell Malacia s-a arătat fericit pentru noul capitol din cariera sa.
"Este un sentiment incredibil că m-am alăturat lui Manchester United. Acesta este un nou capitol pentru mine, o nouă ligă cu noi colegi de echipă și un manager extraordinar (n.r. Erik ten Hag) care ne conduce", a mărturisit Malacia.
Citește și:

Ce jucători mai vrea Erik ten Hag

Manchester United nu vrea să se oprească doar la un transfer. "Diavolii" au stabilit verbal un acord cu agentul lui Christian Eriksen (30 de ani), jucător rămas liber de contract după despărțirea de Brentford. Contractul dintre United și Eriksen s-ar putea întinde pe o perioadă de trei ani.
Formația lui ten Hag se află în discuții și cu Barcelona pentru un posibil transfer al lui Frenkie de Jong (25 de ani), dar și cu fundașul central Lisandro Martinez (24 de ani) de la Ajax.
Conform site-ului de specialitate, Transfermarkt, cota de piață a lui Eriksen este de 20 de milioane de euro, în timp ce Frenkie de Jong ajunge la 60 de milioane de euro. Lisandro Martinez, de la Ajax, are o cotă de piață de 32 de milioane de euro.
Premier League
Brentford - Manchester United 4-0 | David De Gea a cerut să fie intervievat: "Eu am pierdut meciul"
ACUM 10 ORE
Premier League
United, călcată în picioare de Brentford! Ten Hag, record negativ după 101 ani
ACUM O ZI