Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Man United - Liverpool, în pericol! Decizia radicală luată de "diavoli" de teama fanilor furioși

Nicu Savin

Actualizat 22/08/2022 la 17:59 GMT+3

Manchester United - Liverpool va fi un derby mai tensionat ca niciodată, asta din cauza fanilor "diavolilor", care vor să organizeze un protest masiv împotriva proprietarilor clubului. Oficialii de pe Old Trafford au anulat întâlnirea echipei la un hotel din oraș de teama suporterilor, care sunt deja în număr mare pe străzi și amenință să provoace un haos total.

Manchester United fans hold up banners in protest against the club owners, The Glazers during the Premier League match between Brentford FC and Manchester United at Brentford Community Stadium

Credit imagine: Getty Images

Manchester United - Liverpool este programat în această seară de la ora 22:00, iar tensiunea este la cote înalte în Manchester. Totul se datorează fanilor lui United, care au pus la cale un protest masiv împotriva proprietarilor clubului și sunt gata să creeze un haos total, cu riscul ca echipa să aibă de suferit.
Concret, grupările radicale de fani vor ca familia Glazer să vândă clubul cât mai repede și vor să-i constrângă pe americani să ia această decizie prin proteste de amploare. Conform Daily Mail, conducerea clubului de pe Old Trafford a luat azi o măsură radicală de precauție, anulând întâlnirea echipei la Hotelul Lowry din Manchester.
Oficialii s-au temut că suporterii furioși vor afecta pregătirea meciului și au preferat să schimbe programul normal al echipei. Deși mai sunt aproape 5 ore până la meci, un număr mare de fani este deja pe străzile din Manchester protestând împotriva familiei Glazer. Fanii speră ca proprietarii americani să cedeze și să vândă clubul miliardarului englez Sir Jim Ratcliffe, despre care s-a scris că ar fi intersat să preia echipa.
"Vrem să fim auziți! Cu cât mai mulți fani își vor dezvălui furia, mișcarea va câștiga mai mult impuls. Se pare că se construiește un astfel impuls și vrem să-l valorificăm.", a transmis un suporter aflat la protest.
Potrivit jurnaliștilor de la Manchestereveningnews.uk, numărul fanilor prezenți pe străzi crește repede și se așteaptă ca protestul să fie unul extrem de masiv. Autoritățile sunt puse în gardă, însă rămâne de văzut dacă vor reuși să-i țină în grâu pe suporterii furioși.

Klopp cere victorie la masa verde pentru Liverpool dacă meciul nu se va putea juca

În 2021, un alt derby dintre Man United și Liverpool a fost amânat din cauza suporterilor "diavolilor", care au invadat arena Old Trafford înaintea meciului. Dacă istoria se va repeta și meciul nu se va putea disputa, cei de la Liverpool consideră că ar trebui să primească cele 3 puncte.
"Chiar sper că nu se va întâmpla (n.r. amânarea partidei), dar dacă se va întâmpla, cred că ar trebui să primim punctele. Nu avem vreo legătură cu această situație, iar dacă suporterii nu vor ca această partidă să aibă loc, nu putem reprograma pur și simplu partida într-un sezon care este deja extrem de aglomerat.
Nu cred că se va întâmpla ceva și chiar sper asta. Nu am idee ce s-ar putea întâmpla și nici nu mă gândesc la asta. Ni s-a spus că totul este în regulă, noi ne ducem acolo să jucăm și să mergem acasă. Dar într-o situație ca aceasta, cealaltă echipă ar trebui să primească mereu punctele, deoarece nu este implicată și s-a pregătit pentru partida respectivă", a declarat Jurgen Klopp la conferința de presă de dinaintea meciului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo