Manchester City și gruparea din Belgia au bătut palma pentru transferul lui Gomez, care va ajunge pe Etihad după ce echipa lui Guardiola îi va plăti aproximativ 15 milioane de euro lui Anderlecht, potrivit lui Fabrizio Romano.
Conform jurnalistului italian, care este specializat în transferuri, fundașul iberic are șanse mari de a rămâne în lotul lui Guardiola. În cazul în care Pep decide că Gomez nu are loc în echipa sa, atunci acesta va fi împrumutat la Girona.
Premier League
Ronaldo a fost la un pas de Al-Hilal! Ce bonus a ratat și de ce nu s-a materializat transferul
ACUM 2 ORE
Sergio Gomez va deveni astfel al patrulea jucător adus de Manchester City în această perioadă de mercato. "Cetățenii" au făcut mutarea verii și l-au adus pe Erling Haaland de la Borussia Dortmund, și-au întărit mijlocul terenului prin aducerea lui Kalvin Phillips de la Leeds și au găsit un portar de rezervă pentru Ederson, și anume Stefan Ortega, de la Arminia Bielefeld.
Citește și:

Cine este Sergio Gomez?

Fundașul în vârstă de doar 21 de ani a fost crescut în academia celor de la Espanyol, după care a fost "furat" de rivala din oraș, Barcelona, în 2010. Timp de opt ani, Gomez s-a aflat la echipele de juniori ale grupării blaugrana, după care a fost transferat de Borussia Dortmund.
Un an mai târziu, nemții l-au împrumutat din nou în țara sa natală, la Huesca, iar la finalul împrumutului a fost vândut către Anderlecht, unde a avut un sezon foarte bun. Gomez a devenit un om de bază pentru echipa belgiană, în tricoul căreia a adunat 49 de partide.
Ibericul a înregistrat o statistică impresionantă pentru un fundaș lateral, reușind să marcheze de șapte ori și să ofere 15 pase decisive. Gomez va deveni cât de curând jucătorul lui City, iar Guardiola va decide dacă îl va păstra în lotul său.
Premier League
Chelsea intră în cursa pentru cel mai dorit jucător din Europa! Se întrec cu Real și Liverpool
ACUM 3 ORE
Premier League
Mikel Arteta se confruntă cu o criză la Arsenal! 8 jucători indisponibili pentru derby-ul cu Spurs
ACUM 9 ORE