Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester City, pas greșit înainte de pauza competițională! Campioana, învinsă de Brentford pe teren propriu

Bianca Dumitru

Actualizat 12/11/2022 la 16:39 GMT+2

Manchester City a înregistrat a doua înfrângere din acest sezon de Premier League, campioana Angliei nereușind să obțină niciun punct din duelul cu Brentford, pe teren propriu, în meciul contând pentru a 16-a etapă a competiției.

Phil Foden (r.) von Manchester City

Credit imagine: Getty Images

Manchester City nu a obținut niciun punct din confruntarea de pe teren propriu cu Brentford, contând pentru a 16-a etapă a Premier League, campioana Angliei fiind învinsă cu scorul de 1-2.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Oaspeții au fost primii care au modificat tabela, după ce Ivan Toney a deschis scorul în minutul 16, înscriind cu capul, după o pasă a lui Ben Mee.
Phil Foden a restabilit egalitatea în prelungirile primei reprize, cu un șut din afara careului la care portarul celor de la Brentford nu a avut nicio șansă.
"Cetățenii" lui Guardiola au dominat meciul, atât în ceea ce privește posesia, cât și la numărul de ocazii de gol sau șuturi, dar nu au mai reușit să marcheze.
Citește și:
Deși ambele echipe au avut șanse importante de a marca și în repriza secundă, niciunul dintre goalkeeperi nu a putut fi învins până în minutul 90+8, atunci când Toney a reușit dubla, înscriind pe jos, din fața porții.
Manchester City a suferit, astfel, a doua înfrângere din acest sezon de Premier League, după ce la jumătatea lunii octombrie a cedat cu 1-0 în fața lui Liverpool.
În urma acestui rezultat, echipa lui Guardiola a rămas pe locul 2, cu 32 de puncte, fiind la un punct în spatele celor de la Arsenal, care au un meci mai puțin, urmând a juca de la ora 21:45 cu Wolves. De cealaltă parte, Brentford a urcat pe locul 10, cu 19 puncte.
Următoarea etapă din Premier League are loc în perioada 26-28 decembrie, când Manchester City va juca pe terenul celor de la Leeds, iar Brentford va primi vizita celor de la Tottenham.
Turneul Campionilor se desfășoară în perioada 13-20 noiembrie și poate fi urmărit pe Eurosport, site-ul Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo