Una dintre principalele ținte ale lui Manchester United pe piața transferurilor este Frenkie de Jong. Șeful "diavolilor roșii", Richard Arnold, a anunțat că clubul de pe Old Trafford face tot posibilul pentru a rezolva mutarea.
Oficialul lui United a dezvăluit că ei au banii pregătiți, dar că există anumite obstacole în calea transferului. Declarațiile au fost făcute de Arnold în timpul întâlnirii cu mai mulți suporteri, într-un bar din Manchester, unde fanii se adunaseră pentru a protesta împotriva proprietarilor echipei.
Suporterii l-au înregistrat pe Arnold, când acesta oferea detalii privind stadiul negocierilor cu Barcelona pentru transferul lui Frenkie de Jong:
Liga
Dembele, pregătit să semneze un nou contract! Francezul nu mai vrea să plece de la Barcelona
24/06/2022 LA 08:49
"Facem tot posibilul pentru a încheia afacerea. Încercăm să o rezolvăm de câteva zile, banii sunt acolo, dar sunt lucruri în calea noastră pe care nu le pot comenta.
Antrenorul îl vrea și noi ne-am făcut treaba. Este un jucător grozav", a spus Richard Arnold, care a adăugat și că suma de bani cerută de Barcelona nu este o problemă pentru Manchester United .
Citește și:

De Jong, în capul listei de achiziții pentru Manchester United

Erik ten Hag - Frenkie de Jong este cuplul care a readus Ajax în elita fotbalului european, iar șefii lui Manchester United l-au pus pe olandezul de la Barcelona în fruntea listei de achiziții.
În perioada Koeman, olandezul a fost mereu titular și un om extrem de important la Barcelona, dar de la sosirea lui Xavi lucrurile s-au schimbat. Prioritatea catalanilor de a promova fotbaliști de academie ar putea înseamna șansa lui ten Hag.
Barcelona a plătit 86 de milioane de euro în 2019 pentru Frenkie de Jong, după acel sezon fabulos în Champions League când Ajax a eliminat pe Juventus și Real Madrid, dar s-a oprit în semifinale.
Cifrele lui de Jong:
  • cu Ten Hag la Ajax (2016-2019) - 5 goluri și 20 de pase de gol
  • la Barcelona (2019-2022) - 13 goluri și 11 pase de gol
De Jong a făcut 25 de ani în luna mai și este văzut la Manchester ca înlocuitorul perfect pentru Paul Pogba. Erik ten Hag știe deja cum să scoată ce este mai bun din Frenkie de Jong, iar declarația făcută în 2019 este elocventă în acest sens:
"Nu îi poți restrânge atribuțiile la o poziție de număr 6. Are calități, își dorește să urce și să facă diferență în treimea adversarului. Dacă nu îi dai libertate de mișcare îl pierzi", spunea atunci antrenorul.
Bundesliga
Ce lovitură plănuiește Bayern! Campioana Germaniei îl vrea pe Ronaldo în locul lui Lewandowski
24/06/2022 LA 08:03
Premier League
Manchester United, aproape de primul transfer din această vară! Șefii s-au dus în Olanda după Antony
21/06/2022 LA 11:44