Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Manchester United a ratat un nou transfer! O altă echipă din Premier League a avut câștig de cauză

Eurosport
DeEurosport

Publicat 11/07/2022 la 15:04 GMT+3

Transferurile lui Manchester United au început destul de lent în această vară, în condițiile în care adversarele din Premier League au transferat pe bandă rulantă. Mai mult decât atât, formația antrenată de Erik ten Hag va pierde semnătura portarului, Thomas Strakosha (27 de ani). Internaționalul albanez este pregătit să semneze cu Brentford.

AFC Ajax Head Coach / Manager, Erik ten Hag gives his players instructions from the side lines during the Dutch Eredivisie match between Vitesse and Ajax Amsterdam held at Gelredome on May 15, 2022 in Arnhem, Netherlands.

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Răzvan Rădulescu
„Diavolii” au acum nevoie și de un portar, după ce Dean Henderson (25 de ani) s-a alăturat nou promovatei din Premier League, Nottingham Forest, sub formă de împrumut. Astfel, David de Gea (31 de ani) a rămas singurul portar pe care United se poate baza, iar trupa lui Erik ten Hag are nevoie de un portar de rezervă.
Manchester United a ratat transferul lui Strakosha
Potrivit unei postări a jurnalistului Geoff Peters pe Twitter, Manchester United a fost aproape de a ajunge la o înțelegere cu Thomas Strakosha pentru un transfer gratuit, după despărțirea portarului albanez de Lazio.
Totuși, Fabrizio Romano a dezvăluit luni că, Brentford este pregătită să semneze cu fostul portar din Serie A. Astfel, formația care va juca sezonul viitor în Europa League a ratat șansa unui transfer gratuit al unui jucător experimentat.
În vârstă de 27 de ani, Strakosha a strâns 208 apariții în tricoul lui Lazio și are 19 selecții pentru naționala Albaniei. Cu 23 de apariții în sezonul precedent de Serie A, Strakosha ar fi devenit o reală concurență pentru de Gea pe postul de titular la United.
Citește și:
United eșuează pe piața transferurilor
Tyrell Malacia (22 de ani) este singurul transfer confirmat de Manchester United. „Diavolii” au plătit 15 milioane de euro lui Feyenoord pentru fundașul olandez. Situația este deficitară, deoarece Jesse Lingard, Paul Pogba, Edinson Cavani, Juan Mata, Nemanja Matic sau, cel mai recent, Dean Henderson sunt printr numele care au părăsit Old Trafford.
De-a lungul aceste perioade de mercato, Manchester United s-a interesat de nume, precum Frenkie de Jong, Christian Eriksen, Ruben Neves sau Youri Tielemans, însă fără să concretizeze oficial vreun transfer pe Old Trafford.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo