Manchester United încearcă în aceste zile să rezolve primul transfer din mandatul lui Erik ten Hag. Oficialii "diavolilor roșii" au mers astăzi în Olanda pentru a finaliza mutarea lui Antony.
Atacantul lui Ajax Amsterdam este unul dintre jucătorii preferați ai antrenorului, în sezonul recent încheiat reușind 12 goluri și 10 pase decisiv din poziția de aripă dreaptă, post care le-a pus probleme celor de la United în ultimii ani.
Erik ten Hag are ca scop întinerirea echipei și a insistat pentru transferul lui Antony, care mai are contract cu Ajax până în 2025. Olandezii l-au transferat de la Sao Paulo în 2020 pentru 15,75 de milioane de euro, iar acum ar putea încasa în schimbul lui aproape de 3 ori mai mult.
Bundesliga
Ce lovitură plănuiește Bayern! Campioana Germaniei îl vrea pe Ronaldo în locul lui Lewandowski
24/06/2022 LA 08:03
Conform presei din Anglia, șefii lui Manchester United sunt dispuși să le achite peste 45 de milioane de euro pentru brazilianul de 22 de ani, iar reprezentanții lui Ajax nu ar spune 'nu' unei astfel de oferte.
Jurnaliștii englezi au precizat că transferul lui Antony are șanse mari de a fi rezolvat în cursul acestei săptămâni.
Citește și:

Ce jucători mai vrea Ten Hag la Manchester United

Una dintre principalele ținte ale lui Manchester United pe piața transferurilor este Frenkie de Jong. Șeful "diavolilor roșii", Richard Arnold, a anunțat că clubul de pe Old Trafford face tot posibilul pentru a rezolva mutarea. Oficialul lui United a dezvăluit că ei au banii pregătiți, dar că există anumite obstacole în calea transferului.
Declarațiile au fost făcute de Arnold în timpul întâlnirii cu mai mulți suporteri, într-un bar din Manchester, unde fanii se adunaseră pentru a protesta împotriva proprietarilor echipei. Suporterii l-au înregistrat pe Arnold, când acesta oferea detalii privind stadiul negocierilor cu Barcelona pentru transferul lui Frenkie de Jong:
"Facem tot posibilul pentru a încheia afacerea. Încercăm să o rezolvăm de câteva zile, banii sunt acolo, dar sunt lucruri în calea noastră pe care nu le pot comenta. Antrenorul îl vrea și noi ne-am făcut treaba. Este un jucător grozav", a spus Richard Arnold, care a adăugat și că suma de bani cerută de Barcelona nu este o problemă pentru Manchester United.
În plus, "diavolii roșii" l-au vrut și pe Christian Eriksen, care va rămâne liber de contract la finalul acestei luni. Potrivit presei din Anglia, danezul a respins ideea de a merge la Manchester, preferând să rămână la o echipă din Londra.
Astfel, mijlocașul de 30 de ani are de ales acum între Tottenham și Brentford, o decizie finală fiind așteptată în următoarele zile.
Premier League
Manchester United a pregătit banii pentru De Jong! În ce stadiu sunt negocierile cu Barcelona
20/06/2022 LA 07:57
Premier League
Cum ar putea arăta Manchester United sub comanda lui Ten Hag! Posibila echipă de start
11/06/2022 LA 17:45